Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνελήφθη ο πρόεδρος του ΔΣ της CYTA

Εντάλματα σύλληψης για τρεις ακόμη σχετικά με την υπόθεση αγοραπωλησίας Τ/Κ τεμαχίου στη Δρομολαξία

KittisΣτο αρχηγείο της αστυνομίας στην Κύπρο μεταφέρθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ της CYTA Στάθης Κιττής ενώ εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν για τρία ακόμα πρόσωπα σχετικά με την υπόθεση αγοραπωλησίας Τ/Κ τεμαχίου στη Δρομολαξία, όπως αναφέρει το Sigmalive.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή συνελήφθησαν επίσης ο γενικός γραμματέας της ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ) Ορέστης Βασιλείου, ο προϊστάμενος υπηρεσιών Cytavision Γιάννης Σουρουλλάς και ο λειτουργός του κτηματολογίου Γρηγόρης Σουρουλλάς.

Ο κ. Κιττής αναχώρησε από τα κεντρικά γραφεία της Cyta με το χωρίς διακριτικά της αστυνομίας, αυτοκίνητο των εξεταστών της υπόθεσης. Στο πορτ παγκάζ , οι εξεταστές τοποθέτησαν ένα κιβώτιο με έγγραφα, τα οποία συγκέντρωσαν από τα γραφεία της Cyta.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, οι ανακριτές του ΤΑΕ εξασφάλισαν μαρτυρία χθες το απόγευμα από τον επιχειρηματία Νίκο Λίλλη, ο οποίος θα κληθεί να καταθέσει σε αυτή την υπόθεση τουλάχιστον ως μάρτυρας κατηγορίας αφού φέρεται να εμπλέκει τον Στάθη Κιττή σε μίζες που αφορούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Λίλλης συνελήφθη στις 26 του Αυγούστου και θα παραπεμφθεί σε απευθείας δίκη.
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν ήδη παραπεμφθεί σε απευθείας δίκη ενώπιον του κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στη Λάρνακα, ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της ΑΛΚΗΣ Νίκος Λίλλης καθώς και 2 αξιωματικοί της αστυνομίας που κατά τον ουσιώδη χρόνο, υπηρετούσαν στην ΚΥΠ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By