Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συνεργείο του «Δημόκριτου» στο ντέρμπι!

Άνθρωποι του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών θα βρεθούν το Σάββατο στην Λεωφόρο, μετά τις καταγγελίες για περίεργες οσμές στα αποδυτήρια.

1037005Ένα από τα θέματα που αποτέλεσε αφορμή διαμάχης μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι, είναι και οι καταγγελίες που ξεκίνησαν από τον Πανθρακικό περί δυσάρεστων οσμών στα αποδυτήρια της Λεωφόρου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έθεσαν το θέμα στην αστυνομία, ενώ και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης αναφέρθηκε σχετικά με δηλώσεις του, μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Έτσι, το κλιμάκιο της ΕΛΑΣ που έχει επιφορτιστεί με τα μέτρα ασφαλείας του ματς της 10ης αγωνιστικής, αποφάσισε την παρουσία του συνεργείου «Δημόκριτος», που ανήκει στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο τμήμα, έχει αναλάβει τις μετρήσεις και για τη ραδιενέργεια του περιβάλλοντος, ενώ η Πολιτεία το εμπιστεύεται και για τη ραδιολογική κάλυψη, τις μετρήσεις διοξινών στην τροφική αλυσίδα, τη διασπορά ρύπων, την πιστοποίηση ηλιακών, αλλά κι εναλλακτικών μορφών ενέργειας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By