Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Συνεχίζεται η ενημέρωση προς τον Σαμαρά για την Κεφαλλονιά

Προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων κατέθεσαν στον πρωθυπουργό στελέχη της ΝΔ

samaras

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η ενημέρωση που έκαναν στον Αντώνη Σαμαρά βουλευτές της ΝΔ που επισκέφθηκαν το νησί της Κεφαλλονιάς για να διαπιστώσουν την κατάσταση που επικρατεί μετά από το νέο σεισμό της Δευτέρας.

Ο γραμματέας της ΚΟ Αθανάσιος Μπούρας, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη και ο αναπληρωτής του γγ Δημήτρης Τσουμάνης, βρέθηκαν στην Κεφαλλονιά με εντολή του προέδρου της ΝΔ και πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΚΟ της ΝΔ.

Η αντιπροσωπεία έλαβε μέρος σε συσκέψεις του Συντονιστικού Οργάνου και στην ενημέρωση των υπουργών που έφθασαν στο νησί, επισκέφθηκε τις σεισμόπληκτες περιοχές του Ληξουρίου, συνεργάστηκε με τις Αρχές του τόπου, κατέγραψε τα προβλήματα και αιτήματα. Όπως εξάλλου γίνεται γνωστό, στον πρωθυπουργό παραδόθηκε και υπόμνημα με τις προτάσεις των μελών της αντιπροσωπείας, η οποία θα συνεχίσει να παρακολουθεί την πορεία της αποκατάστασης, παρεμβαίνοντας όπου χρειάζεται και επιστρέφοντας στην Κεφαλονιά όποτε κριθεί αναγκαίο.

By