Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μουλόπουλος VS Τατσόπουλος No2

Συνεχίζεται και σήμερα ο εμφύλιος μεταξύ του βουλευτή του κόμματος και του αρθρογράφου της εφημερίδας «Η Αυγή»

tatsopouls650_181113

Συνεχίζεται και σήμερα ο «εμφύλιος» που ξέσπασε στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή του άρθρο του Βασίλη Μουλόπουλου στην εφημερίδα «Η Αυγή», ο οποίος επέκρινε με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς τον βουλευτή, Πέτρο Τατσόπουλο. «Κάθε κόμμα θα πρέπει να έχει τον γελωτοποιό του. Η Ν.Δ. έχει τον Άδωνι, το ΠΑΣΟΚ τον Πάγκαλο κι εμείς τον Τατσόπουλο» σημείωνε ο αρθρογράφος της εφημερίδας.

Σε σημερινό του σχόλιο στο Facebook, λίγο προτού ξεκινήσει η  κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τατσόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Μουλόπουλος ψελλίζει μισή επανόρθωση στη σημερινή «Αυγή». Κρίμα, Βασίλη. ΄Οπως λένε και στα χωριά μας: Too little, too late».

tatsioA

Η συνέχεια στην κόντρα μεταξύ των δύο στελεχών δόθηκε, πάντως, με σημερινό  άρθρο του κ. Μουλόπουλου ο οποίος αναφέρει «επειδή η αλήθεια είναι πάντα επαναστατική, οφείλω να επανορθώσω: Ο κ. Τατσόπουλος δεν είπε την φράση «είμαστε όλοι χρυσαυγίτες».

Ο κ. Βαλλιανάτος την είπε. Ο κ. Τατσόπουλος απλώς την υπερασπίστηκε. Όπως υπερασπίστηκε την κυρία Λένα Διβάνη όταν χαρακτήρισε τον 19χρονο νεαρό, ο οποίος σκοτώθηκε σε έλεγχο εισιτηρίων τρόλει, «τζαμπατζή». «Η Λένα Διβάνη», γράφει ο Πέτρος, που όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει, «χρησιμοποίησε μια λάθος λέξη τη λάθος στιγμή.

Οι αγαπημένοι μας συμπολίτες, που δεν κάνουν ποτέ λάθος, άτεγκτοι και αψεγάδιαστοι, έσπευσαν να τη λιντσάρουν. Εδώ  και μερικές ώρες δεν είναι ούτε συγγραφέας ούτε πανεπιστημιακός ούτε τίποτε. Είναι η Λάθος Λέξη. Ελλάδα 2013. Το πανηγύρι της μοχθηρίας». Και εδώ θα συμφωνήσω με τον κ. Τατσόπουλο: Πέτρο τέρμα οι μαλ@@@ες».

Να σημειωθεί τέλος, ότι, δίπλα ακριβώς από την διευκρίνιση του Β. Μουλόπουλου στην εφημερίδα, υπάρχει αναφορά στον Π. Τατσόπουλο με τίτλο : «Παράσταση» Τατσόπουλου σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By