Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Συνεχίζονται οι κόντρες με αφορμή την Ραχήλ Μακρή

«Η κυρία Μακρή συμφωνεί με τους χρυσαυγίτες βουλευτές που φωνάζουν» σημείωσε ο Γιώργος Κοντογιάννης από τη ΝΔ 

makri-raxil

Αντιδράσεις προκαλεί η κίνηση της Ραχήλ Μακρή να υποβάλλει μήνυση κατά της δημοσιογράφου του Ελεύθερου Τύπου, Δήμητρας Κονταράκη, για τα σχόλια που έκανε στην εφημερίδα για την βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Την ίδια ώρα πάντως, που η Ραχήλ Μακρή αρνείται ότι είπε απευθυνόμενη στην κυβέρνηση την φράση «κλείνετε φυλακή αθώους ανθρώπους» με αφορμή την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, συνάδελφοι της, την διαψεύδουν.

«Την προηγούμενη Πέμπτη στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου κατά την διάρκεια του επίμαχου επεισοδίου ακούστηκε η κυρία Ραχήλ Μακρή να φωνάζει: είστε χούντα, είστε φασίστες, φυλακίζεται αθώους ανθρώπους, είμαι βέβαιος», ανέφερε ο Δημήτρης Δ. Τσουμάνης από τη ΝΔ, υπογραμμίζοντας πως υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι που την άκουσαν.

«Δεν έχουμε τίποτε με την κυρία Ραχήλ Μακρή και δεν έχουμε λόγο να λέμε ψέματα», συμπλήρωσε, ενώ ο συνάδελφός του από τη ΝΔ Γιώργος Κοντογιάννης επεσήμανε πως μηνύσεις κατά εκπροσώπων του Τύπου μας γυρίζουν σε άλλες δεκαετίες. «Το ότι η κυρία Ραχήλ Μακρή συμφωνεί με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που φωνάζουν, αυτό είναι συμπέρασμα όλων των μελών της Επιτροπής που βρισκόμαστε εκείνη την στιγμή μέσα στην αίθουσα», είπε.

By