Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνεχείς συσκέψεις του Αντώνη Σαμαρά στο Μαξίμου

Ενημερώθηκε για τη θετική έκβαση στη συνεδρίαση του Eurogroup

maximou-samaras500

O Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αποχώρησε μετά τις εννέα το βράδυ από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου βρισκόταν από τις 8:30 το πρωί στο γραφείο του όπου είχε συνεχείς συσκέψεις.

Πρώτο ραντεβού είχε με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη με τον οποίο συζήτησαν για την προετοιμασία του Eurogroup.

Πραγματοποιήθηκε ακόμα ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού για το μεγάλο έργο του ιδρύματος Νιάρχου στο Φάληρο για τη στέγαση της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Λυρικής Σκηνής.

Σε αυτή τη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος του ιδρύματος Νιάρχου Ανδρέας Δρακόπουλος, οι υπουργοί κ.κ. Χ. Σταϊκούρας, Κ. Μητσοτάκης, Μ. Βορίδης, Γ. Μανιάτης, Α. Λοβέρδος. Μ. Χρυσοχοΐδης, Κ. Τασούλας και οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων τους ενώ συζητήθηκε και η πρόοδος του έργου που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για την πόλη, την ανάπτυξη και τον Πολιτισμό.

Ο Πρωθυπουργός πριν φύγει από το Μέγαρο Μαξίμου ενημερώθηκε από τις Βρυξέλλες για τη θετική έκβαση στη συνεδρίαση του Eurogroup σχετικά με την εκταμίευση της δόσης του ενός δισ. ευρώ.

By