Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Συνομιλία σοκ του οδηγού του Μιχαλολιάκου

Ο οδηγός του Μιχαλολιάκου, Σωτήρης Δεβελέκος, συνομιλεί με μια γυναίκα και αναφέρεται στις ενέργειες της Χρυσής Αυγής αν τεθεί εκτός νόμου.

debelekos

Μια από τις σοκαριστικότερες συνομιλίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας  είναι αυτή του Σωτήρη Δεβελἐκου  οδηγού και συνοδού του Νίκου Μιχαλολιάκου, με άγνωστη γυναίκα. Μια συνομιλία πού όπως υποστηρίζει ο εισαγγελέας είναι ενδεικτική “της άκρως επιθετικής νοοτροπίας του κόμματος “.

 Διαβάστε την, όπως επί λέξει καταγράφεται στο ιστορικό εισαγγελικό έγγραφο:

«Περαιτέρω , ενδεικτικό , είναι και το περιεχόμενο διαλόγου , κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας , μεταξύ του Σωτηρίου ΔΕΒΕΛΕΚΟΥ , μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος , οδηγού και συνοδού του Νικολάου ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ , με άγνωστη γυναίκα , με το κύριο όνομα « Μαρίνα » , ο οποίος , μεταξύ των άλλων , της λέει και τα εξής « Επειδή είχα και μια κουβέντα με κάποιον , να πούμε σοβαρό , εμείς άμα θέλουνε να μας βγάλουν εκτός νόμου , κι ας ακούνε τα μ…. να το ξέρουν , έχουμε και πενήντα με εκατό άτομα , τα οποία είναι αποφασισμένα να πέσουνε. Αυτά τα μ… έχουν έτοιμους να πέσουνε… Λέμε , λέμε , λέμε αν θέλουν να το παίξουμε αντρίκια το παιχνίδι , εμείς έχουμε και 100 μαλάκες σε όλη την Ελλάδα , 100 τρελούς που είναι αποφασισμένοι να πέσουνε. Αυτοί έχουν δέκα ; ».

By