Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Συντροφιά με τη φύση

Κατά το σχεδιασμό ενός γραφείου, ίσως το πιο δύσκολο μέρος είναι η σύνδεση του με το φυσικό περιβάλλον που φέρνει την ισορροπία στη διακόσμηση.

Είναι δύσκολη η ένταξη της φύσης σε ένα γραφείο, όταν υπάρχουν τόσα πολλά άλλα προβλήματα, τα περισσότερα από τα οποία έχουν να κάνουν με την παραγωγικότητα, την άνεση και την αποδοτικότητα. Εμείς βρήκαμε ένα γραφείο, όπου η σύνδεση αυτή σίγουρα δεν λείπει.

Το γραφείο αυτό ήταν ένα έργο της Ισπανικής εταιρίας Selgas Canο, και πρόκειται για το δικό τους αρχιτεκτονικό γραφείο. Το location σε αυτή την περίπτωση είναι ζωτικής σημασίας. Βρίσκεται στη μέση της φύσης, το γραφείο είναι περιτριγυρισμένο από δέντρα βλάστηση, και ομορφιά. Με κύριο στόχο να δοθεί έμφαση στη σύνδεση αυτή και την ομορφιά του τοπίου, το γραφείο έχει σχεδιαστεί με ένα τεράστιο γυάλινο τοίχο που προσφέρει πανοραμική θέα και άπλετο φυσικό φως. Πρέπει να είναι πολύ δροσιστικό και ωραίο η εξερεύνηση σ το δάσος , στο δρόμο προς τη δουλειά. Με τον τρόπο αυτό η ρουτίνα γίνεται περιπέτεια!

[custom_gallery id=»67417″]

 

By