Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Αισιοδοξία για νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Οι εκλογές σηματοδοτούν την  αρχή του τέλους των πολιτικών του μνημονίου δηλώνει η υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου

fosphotos.com | Menelaos Myrillas
fosphotos.com | Menelaos Myrillas

Αισιοδοξία για την έκβαση του εκλογικού αγώνα τους εκφράζουν, με τις πρώτες δηλώσεις τους, οι υποψήφιοι περιφερειάρχες του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική Ρένα Δούρου, στη Στερεά Ελλάδα Βαγγέλης Αποστόλου και στην Ήπειρο Όλγα Γεροβασίλη.

Η Ρένα Δούρου εκφράζει τη βεβαιότητα ότι οι «οι αυτοδιοικητικές εκλογές, γενικά, και οι εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής, ειδικότερα, είναι η αρχή του τέλους των πολιτικών του μνημονίου».

«Οι εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής καθώς και στις υπόλοιπες περιφέρειες και τους δήμους στέλνουν μήνυμα ελπίδας, μήνυμα συστράτευσης όλων όσοι και όσες πιστεύουν ότι ο τόπος χρειάζεται ανάπτυξη, απασχόληση, κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη» , τονίζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια στη δήλωσή της η κ.Δούρου προσθέτει :«Τον στόχο αυτό, μεγάλο και δύσκολο αλλά αδιαπραγμάτευτο, θα τον υπηρετήσουμε όλοι μαζί. Χωρίς εκπτώσεις. Χωρίς υποχωρήσεις. Με συνέπεια. Και με αίσθηση των ευθυνών. Για να λάβει η κυβέρνηση του καταστροφικού μνημονίου το σαφές μήνυμα της κοινωνίας: ό,τι κι αν κάνει, ό,τι μεθοδεύσεις κι αν επιχειρήσει, όπως με τις ημερομηνίες των αυτοδιοικητικών εκλογών, δεν θα έχει το αποτέλεσμα που ελπίζει. Την παράταση της παραμονής της στην εξουσία. Τα παιχνίδια τέλος».

By