Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ενίσχυση της συμμαχίας των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων

Σε νομοθετικές πρωτοβουλίες προχωρά η αξιωματική αντιπολίτευση

ta-grafeia-tou-syriza-stin-plateia-koumoundourou-sima-logotupo

Μεγάλη εξόρμηση προς τον ελληνικό λαό, μέσα από σειρά πολιτικών πρωτοβουλιών, σχεδιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα, προκειμένου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, να κατανοηθεί πλήρως από τον λαό η επιτακτική αναγκαιότητα για τη μεγάλη δημοκρατική αλλαγή που προτείνει το κόμμα της αξιωτικής αντιπολίτευσης, «ώστε να ακολουθηθεί η εναλλακτική κυβερνητική πολιτική που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ».

Για παράδειγμα, έχουν ήδη ξεκινήσει νομοθετικές πρωτοβουλίες, οι οποίες θα συνεχιστούν, ενώ ταυτόχρονα σχεδιάζεται η διοργάνωση 13 περιφερειακών συνδιασκέψεων, όπου θα συζητηθεί, θα αποκρυσταλλωθεί και συγκεκριμενοποιηθεί ανά περιφέρεια, το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο στόχος των πρωτοβουλιών αυτών είναι να ενισχυθεί η συμμαχία κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων «που διεκδικούν τη δημοκρατική ανατροπή της επικίνδυνης κυβέρνησης Σαμαρά και της καταστροφικής πολιτικής χάριν της εναλλακτικής κυβερνητικής πολιτικής (κοινωνική, παραγωγική και περιβαλλοντική ανασυγκρότηση της Ελλάδας και σκληρή διαπραγμάτευση) που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο πανικός υπό τον οποίο τελεί ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύονται και από το γεγονός ότι για να αντιμετωπίσουν την κατά γενική ομολογία άκρως επιτυχημένη παρουσία του Αλ. Τσίπρα στη ΔΕΘ, για να αμφισβητήσουν την εναλλακτική, τεκμηριωμένη και κοστολογημένη κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, για να ανακόψουν την ανταπόκριση που βρίσκει η πολιτική αυτή στα πολυπληθή θύματα των μνημονίων, ελλείψει οποιουδήποτε σοβαρού επιχειρήματος, δεν διστάζουν να επιχειρούν να τρομοκρατήσουν, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και τις καταθέσεις του ελληνικού λαού.

By