Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Επικοινωνιακές ανάσες οι συναντήσεις κυβέρνησης – Τρόικα

fosphots.com | Alexandros Katsis
fosphots.com | Alexandros Katsis

Επικοινωνιακές ανάσες λόγω αποτυχίας του προγράμματος κρίνει τις συναντήσεις της κυβέρνησης με την Τρόικα ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω σημερινής σχετικής ανακοίνωσης από το γραφείο τύπου, ένω τονίζεται η ανάγκη αλλαγής κατεύθυνσης προς στις κοινωνικές ανάγκες προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση.

«Η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται την οποιαδήποτε αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής, αλλά προσπαθεί να πάρει επικοινωνιακές ανάσες εξαιτίας της πασιφανούς αποτυχίας του προγράμματος σε όλα τα επίπεδα. Οι όποιες καθυστερήσεις, διαφοροποιήσεις, μεταθέσεις εντάσσονται στο ίδιο μνημονιακό πλαίσιο λιτότητας, εξυπηρετούν στόχους εσωτερικής κατανάλωσης, χωρίς να αμφισβητούν το ίδιο ούτε κατ” ελάχιστο» σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του Αντώνη Σαμαρά με την Τρόικα.

«Το σήριαλ των συναντήσεων με την τρόικα που έχει πάντα την ίδια πορεία και κατάληξη, πρέπει να τελειώσει. Μόνο μια κυβέρνηση προσηλωμένη στις κοινωνικές ανάγκες, αποφασισμένη να χαράξει ένα νέο δρόμο ανόρθωσης, ελπίδας και προοπτικής μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση και το λαό από την εξαθλίωση», καταλήγει η ανακοίνωση.

By