Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ βάζουν στο στόχαστρο τη ΝΔ για τον Τζιτζικώστα

Βλέπουν προσπάθεια της κυβέρνησης να ξεπλύνει την εγκληματική προσπάθεια της ΝΔ
tzitzikostas
Επίθεση στη ΝΔ με αφορμή τη στάση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας σε ανακοίνωσή του ότι «οι ακροδεξιοί θύλακες εντός του κυβερνώντος κόμματος καλά κρατούν».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η προκλητική στάση του Περιφερειάρχη και εκλεκτού της ΝΔ, κ. Τζιτζικώστα δεν έρχεται ως «κεραυνός εν αιθρία», αλλά εντάσσεται σε μια σειρά αντίστοιχων «ατοπημάτων» από στελέχη της ΝΔ, που εδώ και καιρό είχαν ως στόχο να ξεπλύνουν την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής».

ΚΚΕ: Επικίνδυνες οι δικαιολογίες του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας
«Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας προσβάλλει βάναυσα το λαό της Θεσσαλονίκης και όλον τον ελληνικό λαό, όταν την ημέρα που τιμώνται η πάλη και οι θυσίες του λαού ενάντια στο φασισμό-ναζισμό, αυτός καλεί σε εκδηλώσεις τους υμνητές του, χρυσαυγίτες. Οι δικαιολογίες, με τις οποίες προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, είναι επικίνδυνες, έχουν τα μάτια στραμμένα στις κάλπες και αποδεικνύουν ότι η ανοχή ορισμένων απέναντι στη Χρυσή Αυγή και το ναζισμό καλά κρατεί» αναφέρει το ΚΚΕ με σχόλιό του για τις δηλώσεις του Α. Τζιτζικώστα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By