Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Καλοπροαίρετος ο Γλέζος, κακοπροαίρετη η κυβέρνηση

«Καλοδεχούμενες οι προτροπές Γλέζου», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

glezos

«Καλοδεχούμενες οι προτροπές Γλέζου», διαμηνύει η Κουμουνδούρου, η οποία δεν θέλει να δώσει συνέχεια στη συζήτηση που άνοιξε με τις δηλώσεις κριτικής του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς.

Στο ΣΥΡΙΖΑ υποβαθμίζουν άλλωστε τις διαφοροποιήσεις στο εσωτερικό του κόμματος, αποδίδοντας τις διαστάσεις που πήρε το θέμα στην προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ να βλάψουν την εικόνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πάντως τα θέματα «παραφωνιών» θα συζητηθούν την επόμενη εβδομάδα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εκλαμβάνω την παρατήρηση του Μ.Γλέζου ως μία προτροπή προς τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει πιο πειστική την πρότασή του για την οικονομία και την καθημερινότητα. Να πείθουμε καθημερινά και περισσότερους και περισσότερο. Είμαι βέβαιος ότι η επιτροπή προγράμματος, υπό τον Γ. Δραγασάκη, θα αξιοποιήσει και τις προτάσεις του», δήλωσε στο Βήμα FM ο  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, προσθέτοντας: «Δεν παριστάνουμε τους τέλειους».

Αλλά και ο εκπρόσωπος τύπου της Κουμουνδούρου, Παναγιώτης Σκουρλέτης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, σχολίασε:
«Υπάρχουν καλοπροαίρετες και κακοπροαίρετες κριτικές. Ο Μανώλης Γλέζος, με τη σοφία που τον διακρίνει, ασκεί κριτική καλών προθέσεων» και πρόσθεσε: «Δεν παίζουν με τα ζωντανά ιστορικά σύμβολα. Να πάψουν να κακοποιούν τις θέσεις του και να προσπαθούν να τις εκμεταλλευτούν.»

Ο μόνος που επιτέθηκε στον κ.Γλέζο ήταν ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος τον παρομοίασε με το Μαθουσαλίξ.  «Ο Γλέζος είναι σαν τον γεράκο του Αστερίξ με την θεογκόμενα, αλλά σέβομαι τις απόψεις του», δήλωσε ο κ.Τατσόπουλος στο Βήμα FM , ενώ διαφώνησε με την υιοθέτηση της απλής αναλογικής, την οποία χαρακτήρισε «δρόμο προς την ακυβερνησία».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By