Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ κατά Ντινόπουλου για το χρώμα του εκλογικού χάρτη

«H χρωματική αποτύπωση είναι με βάση την παράθεση των αποτελεσμάτων καθώς στις (Διοικητικές) Περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, υπερτερεί σε σύνολο ψήφων η ΝΔ»

dinopoulos

Δεν άρεσε στον ΣΥΡΙΖΑ το πώς αποτυπώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών το χρώμα του εκλογικού χάρτη και κατέθεσαν ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό, ζητώντας τα ρέστα.

Τους απάντησε ο νέος υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος, λέγοντάς τους ότι η χρωματική αποτύπωση είναι με βάση την παράθεση των αποτελεσμάτων καθώς στις (Διοικητικές) Περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, υπερτερεί σε σύνολο ψήφων η ΝΔ.

«Από την εμφανή παράθεση των αποτελεσμάτων με βάση τη μετάδοσή τους στο υπουργείο Εσωτερικών προκύπτει ότι στις (Διοικητικές) Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου και Νοτίου Αιγαίου υπερτερεί σε σύνολο ψήφων το κόμμα της ΝΔ και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Από αυτό προκύπτει και η συγκεκριμένη χρωματική αποτύπωση», αναφέρει στην έγγραφη απάντησή του και καλεί τους ίδιους αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο να προχωρήσει στην αναζήτηση κάθε περιφέρειας που τον ενδιαφέρει να δει το αποτέλεσμα.

By