Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ και στη μέση ο Γεωργιάδης

 με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο υπουργός Υγείας στο Αττικό Νοσοκομείο

FOSPHOTOS
FOSPHOTOS

Νέος γύρος αντιπαράθεσης κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε στη Βουλή με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο Αδ. Γεωργιάδης στο Αττικό Νοσοκομείο. Η στοχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ από τον Δ. Σταμάτη και τον Σ. Κεδίκογλου που ανέφερε ότι οι συγκεντρωμένοι φώναζαν το «ανατριχιαστικό» σύνθημα για το Μελιγαλά, ξεσήκωσαν τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αμφισβήτησαν τα λεγόμενα των δύο κυβερνητικών στελεχών.

«Αν ψάχνετε τη βία ψάξτε στο δικό σας κόμμα και στην κυβέρνηση σας, από μικρό παιδί θυμάμαι να ταυτίζετε τη βία με την αριστερά και από μικρό παιδί θυμάμαι τη βία να είναι στους δικούς σας κύκλους», ήταν το σχόλιο του κοινοβουλευτικού  εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνη, ενώ ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Ν. Βούτσης  σε παρέμβασή του είπε ότι ποτέ, είτε παρουσία του Αλ. Τσίπρα, είτε βουλευτών του κόμματος, ούτε κατ’  υπόνοια δεν ειπώθηκε σύνθημα σαν αυτό που ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ο ίδιος υπουργός το είπε, ενημερωθείτε», ήταν η προτροπή του Σ. Κεδίκογλου προς τον ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι το ίδιο σύνθημα φώναζαν και κατά τις επισκέψεις του Αλ. Τσίπρα στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε παράλληλα, την αξιωματική αντιπολίτευση να αναλογιστεί τις ευθύνες της όταν βουλευτές της, όπως ο Β. Διαμαντόπουλος και η Σ. Σακοράφα έδιναν ραντεβού στα γουναράδικα και μιλούσαν για χούντα και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύεται την επιστροφή στα σοβιέτ, ενώ ο Αλ. Τσίπρας γελούσε όταν άκουγε να λένε ότι οι πολιτικοί αντίπαλοι θα εξοριστούν σε γκουλάγκ».

Ξεκαθάρισε δε, πως όταν  είπε πως δεν θα απαντάει σε κάθε τρελό, δεν εννοούσε σε καμία απολύτως περίπτωση τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλη, τον οποίο σέβεται.

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By