Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: To ΣΔΟΕ έψαξε την πεθερά του Μ. Κεφαλογιάννη στη Λίστα Λαγκάρντ!

lista lagard proanaktitiki bouli papakostantinou

Αποκάλυψη από το ThePaper.gr

Συγγενικά πρόσωπα του Γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ Μ. Κεφαλογιάννη, φαίνεται πως έψαξε το ΣΔΟΕ μόλις παρέλαβε την λίστα Λαγκάρντ στις 2 Οκτωβρίου 2012! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του thepaper.gr, πρόκειται για την πεθερά του Μ. Κεφαλογιάννη, Ρεγγίνα Αμπουάφ.
lista lagard proanaktitiki bouli papakostantinou
© FOSPHOTOS Panayiotis Tzamaros

Επισημαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε έγγραφη αναφορά του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Β. Μεϊμαράκη καταγγέλλει το γεγονός, αλλά δεν λέει ονόματα. Ειδικότερα αναφέρει ότι ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ Στ. Στασινόπουλος, ο οποίος είναι «προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού» σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «οφείλει να εξηγήσει ποιος άνοιξε το USB (και μάλιστα συγκεκριμένο αρχείο που σχετίζεται με βουλευτή της ΝΔ) στις 2 Οκτωβρίου 2012, ημερομηνία παράδοσής του από τον Πρωθυπουργό στο ΣΔΟΕ δια του διευθυντή του γραφείου του κ. Δημητρίου Κανελλόπουλου».

Σύμφωνα με το πόρισμα της Διεύθυνσης Εγκληματικών Ερευνών της ΕΛΑΣ ο χρήστηςSO113601, ο οποίος θεωρείται πως ανήκει στο ΣΔΟΕ, άνοιξε 5 αρχεία στις 2 Οκτωβρίου από τις 12.20.36 έως τις 13.16.48, δηλαδή σχεδόν για 1 ώρα.
Ο λογαριασμός της Ρ. Αμπουάφ ελέγχθηκε στις 12.21.35 και εμφανίζεται κενός, καθώς είχε ανοίξει το 1997 και είχε κλείσει το 2004.[space size=»30″]
By