Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Τεράστια απόσταση χωρίζει τον πρωθυπουργό από την οικονομική πραγματικότητα

Το σχόλιο της Κουμουνδούρου για τις σημερινές δηλώσεις του Αντ. Σαμαρά στη λαχαναγορά του Ρέντη

syriza

Στις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού στη λαχαναγορά του Ρέντη, καταγράφεται για μία ακόμη φορά η τεράστια απόσταση που τον χωρίζει από την κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχετικό σχόλιo του και προσθέτει ότι πρωτοβουλίες, όπως αυτή της Αγοράς του Καταναλωτή, δεν μπορούν να ωραιοποιήσουν την τραγική οικονομική και κοινωνική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα από τη μνημονιακή λαίλαπα.

Η Κουμουνδούρου  επισημαίνει ότι τη στιγμή που η φτώχεια και η ανεργία φτάνουν σε πρωτοφανή επίπεδα, η αγορά ασφυκτιά από την έλλειψη ρευστότητας, χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν βάλει λουκέτο, ενώ τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά αδυνατούν να καλύψουν και τις στοιχειώδεις ανάγκες τους, ο κ. Σαμαράς επαίρεται για τις κυβερνητικές επιτυχίες.

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, χρειάζεται ριζική αλλαγή στρατηγικής της χώρας, στην κατεύθυνση της στήριξης της ανάπτυξης, της απασχόλησης και του κοινωνικού κράτους, κάτι το οποίο ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί και δεν θέλει να κάνει.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By