Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νέα επίθεση ΣΥΡΙΖΑ για τα δημοσιεύματα των FT

«Επιβεβαιώνεται αυτό που ο  ΣΥΡΙΖΑ έλεγε από την πρώτη στιγμή: Ότι δηλαδή μια ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα ενεργοποιούσε ένα ντόμινο οικονομικών επιπτώσεων για τις υπόλοιπες χώρες και θα διέλυε την ίδια την ευρωζώνη»

syriza
Σκληρή γλώσσα κατά του Σαμαρά και Βενιζέλου χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τα  δημοσιεύματα των Financial Times.

Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας αλλά και τα όσα άμεσα ή έμμεσα παραδέχονται Έλληνες και ξένοι αξιωματούχοι επιβεβαιώνουν με απόλυτο τρόπο αυτό που ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε από την πρώτη στιγμή: Ότι δηλαδή μια ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα ενεργοποιούσε ένα ντόμινο οικονομικών επιπτώσεων για τις υπόλοιπες χώρες και θα διέλυε την ίδια την ευρωζώνη, όπως άλλωστε ρητά ομολόγησε και η κ. Μέρκελ.» σημειώνεται στην ανακοίνωση. Επιρρίπτουν μάλιστα ευθύνες σε Σαμαρά και Βενιζέλο γιατί όπως υποστηρίζουν «όχι μόνο συνωμότησαν ώστε να προχωρήσουν σε μια δοτή μνημονιακή κυβέρνηση αλλά αποδέχτηκαν και να μην διαπραγματευτούν τίποτα ενώ γνώριζαν ότι κανείς δεν θα τολμούσε να αναλάβει το καταστροφικό ρίσκο της εκδίωξής μας από το ευρώ» καταλήγει η ανακοίνωση.

By