Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η πολυεθνική Sanofi μία από τις φαρμακοβιομηχανίες που διαφημίζονται στο ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ

Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του υπουργείου Υγείας

syriza660Η γαλλική πολυεθνική φαρμακοβιομηχανία Sanofi είναι μια από τις δύο εταιρείες που τρέχουν διαφημιστική καμπάνια στη φωνή του ΣΥΡΙΖΑ στα ερτζιανά, το ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας iefimerida.

Εν τω μεταξύ ο πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ-Αδωνι Γεωργιάδη για τα φάρμακα με αφορμή και την ονομαστική ψηφοφορία που θα γίνει στη Βουλή επί τροπολογίας μέσω της οποίας μείωνεται η τιμή γενοσήμων κορυφώνεται.

Ο κ. Γεωργίαδης το πρωί της Δευτέρας κατήγγειλε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι υιοθετεί αιτήματα των φαρμακοβιομηχανιών και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως χαρακτηριστικά είπε «να φέρει στη Βουλή τη γραπτή συμφωνία φαρμακοβιομηχανιών με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο»».

Αργά το απόγευμα έγινε γνωστό ότι ραδιοσταθμός «Στο Κόκκινο» κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά του κ. Γεωργιάδη, θέλοντας, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του, «να διαφυλάξει το κύρος και την αξιοπιστία των μεταδιδομένων του αλλά και των συνεργατών του, την αξιοπιστία του στην διαφημιστική αγορά καθώς και την πιθανότητα διαφυγόντων εσόδων».

Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε τη μήνυση… καλοδεχούμενη τονίζοντας όμως, ότι δεν περίμενε να του την κατεθέσει ο ραδιοσταθμός καθώς δεν θεωρεί ότι κάνει κάτι παράνομο, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ. «Όσο και να θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, την Τετάρτη έχω μια ψηφοφορία και εγώ περιμένω η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας- η οποία δηλώνει μάλιστα ότι είναι αριστερή- να μας βοηθήσει στην προσπάθειά μας να πάρουμε χρήματα από τη βιομηχανία αντί να τα πάρουμε από τους πολίτες», πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας.

Για το θέμα αυτό αναμένεται αύριο Τρίτη να παραχωρήσει συνέντευξη και ο πρόδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Πηγή: iefimerida.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By