Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Κ. Παπούλια για την πρόκριση της Ελλάδας

Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι  πως για μια ακόμα φορά έκαναν περήφανους όλους τους Έλληνες

newego_LARGE_t_1101_54275146

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στην Εθνική Ελλάδος για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Μουντιάλ.

«Θερμότατα συγχαρητήρια για την σπουδαία σας πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου», αναφέρει ο κ. Παπούλιας.

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στους παίκτες της ομάδας έστειλε και ο  πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς,  τονίζοντας πως για μια ακόμα φορά έκαναν περήφανους όλους τους Έλληνες.

Παράλληλα ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση για τη πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στις «16» καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

«Η Εθνική Ελλάδος πέτυχε απόψε έναν άθλο. Η πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου είναι μια ακόμη ηχηρή απόδειξη της ποιότητας των ποδοσφαιριστών μας και των μεγάλων δυνατοτήτων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στους παίκτες της Εθνικής, τον προπονητή κ. Σάντος και το επιτελείο του, σε όλους όσοι συνέβαλαν στην αποψινή επιτυχία μαζί με τα συγχαρητήρια όλων των Ελλήνων φιλάθλων, αξίζει και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την χαρά και την περηφάνια που μας χάρισαν.Καλή συνέχεια στον επόμενο αγώνα με την Κόστα Ρίκα».

«H νίκη σας γέμισε χαρά όλη την Ελλάδα. Η αποφασιστικότητά σας και το ομαδικό σας πνεύμα είναι παράδειγμα για όλους μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για τη μεγάλη εμφάνιση και την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Στις δύσκολες στιγμές για τον τόπο μας. Προσφέρατε ένα χαμόγελο για όλους τους Έλληνες», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο τηλεγράφημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα έστειλε με τη σειρά του ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας: «Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για την πρόκριση της εθνικής ομάδας, για πρώτη φορά, στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η μεγάλη επιτυχία σας και η χαρά του κόσμου που τη συνόδευσε, δείχνει την ανάγκη για ένα ποδόσφαιρο, έναν αθλητισμό δικαίωμα και όχι εμπόρευμα, που θα αγκαλιάζει όλη τη νεολαία, το λαό».

«Για μια ακόμη φορά η Εθνική Ελλάδος κατάφερε, με τη σημαντική νίκη της, να μας δώσει χαρά και να μας κάνει υπερήφανους.Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την εξαιρετική εμφάνιση και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Μουντιάλ» τονίζεται σε ανακοίνωση της  ΔΗΜΑΡ. 

«H Εθνική Ελλάδος, που μας έχει κάνει τόσες φορές υπερήφανους, κατάφερε πάλι να μας γεμίσει χαρά, να μας συγκινήσει και να μας ενώσει. Θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην πορεία της, τόνισε από την πλευρά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης τουίταρε:

By