Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σωτηρίου – Ρινάλντι: «Ανυπόστατα τα περί βολών ενάντια στον Τσίπρα»

Με αφορμή την κοινή τους δήλωση σχετικά με την πορεία της προγραμματικής δουλειάς του κόμματος

syriza

Ανυπόστατα τα περί βολών ενάντια στις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της ΔΕΘ χαρακτηρίζουν τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Σωτηρίου και Ρούντι Ρινάλντι, με αφορμή την κοινή τους δήλωση σχετικά με την πορεία της προγραμματικής δουλειάς του κόμματος.

Όπως τονίζουν η κοινή τους δήλωση δεν είχε καμία αναφορά στα θέματα που τέθηκαν στην Θεσσαλονίκη.

«Άλλωστε, κατατέθηκε στην πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στην συνεδρίαση της Πέμπτης 11/9 και μεγάλο μέρος της δημοσιεύτηκε το Σάββατο 13/9. Επομένως, όλες οι αναφορές ότι πρόκειται για βολές ενάντια σε όσα εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας είναι εντελώς ανυπόστατες» αναφέρουν.

Στη διευκρίνισή τους σημειώνουν ότι «όποιος διαβάσει με προσοχή την δήλωσή μας, θα καταλάβει ότι σε αυτήν πέρα από τα οικονομικά ζητήματα, γίνονται μια σειρά πολιτικές προτάσεις και αναφέρονται αναγκαίες πολιτικές προϋποθέσεις για μια μεγάλη νίκη, για μια μεταπολίτευση του λαού».

«Είναι εντυπωσιακός ο εκνευρισμός που δείχνουν ορισμένοι κύκλοι, ιδιαίτερα μετά την παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ και τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα. Ας μην ψάχνουν για εύκολες διαφυγές…» καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους.

By