Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σύγκληση ιδρυτικού συνεδρίου της κεντροαριστεράς, προτείνει ο Κουκουλόπουλος

«Η πρόταση για το ιδρυτικό γεγονός του φθινοπώρου θα βγάλει την κεντροαριστερά από τη γωνία και θα τη βάλει στο επίκεντρο του πολιτικού συστήματος της χώρας»

koukoulopoulos-pasok

Ολοκληρωμένη πρόταση για τη σύγκληση ιδρυτικού συνεδρίου της κεντροαριστεράς το φθινόπωρο, με την κοινωνία να έχει τον πρώτο λόγο, πρόκειται να καταθέσει δημοσίως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος, όπως τόνισε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ. «Η πρόταση για το ιδρυτικό γεγονός του φθινοπώρου θα βγάλει την κεντροαριστερά από τη γωνία και θα τη βάλει στο επίκεντρο του πολιτικού συστήματος της χώρας» σημειώνει ο κ. Κουκουλόπουλος και προσθέτει ότι έχει ενημερώσει ήδη τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ερωτηθείς για τους αποδέκτες της πρότασης αυτής ο κ. Κουκουλόπουλος τονίζει: «Προφανώς το ΠΑΣΟΚ, όλες οι κινήσεις που μετέχουν στην Ελιά, η κίνηση των 58, η ΔΗΜΑΡ, το Ποτάμι αλλά και άλλες κινήσεις, όλοι έχουν τη δική τους θέση. Επιμένω όμως ότι όλες αυτές οι κινήσεις, τα κόμματα και οι προσωπικότητες θα πρέπει να εκπροσωπηθούν σε αυτό το συνέδριο με ένα συσχετισμό που θα σέβεται την οντότητα του καθενός, αλλά από εκεί και πέρα την πλειοψηφία σε αυτό το συνέδριο πρέπει να την έχει η κοινωνία».

By