Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σύμβουλος για θέματα Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων ο Α. Σπηλιωτόπουλος

Ύστερα από απόφαση του δημάρχου Γιώργου Καμίνη

fosphotos.com | Menelaos Myrillas
fosphotos.com | Menelaos Myrillas

Τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Μπορείς» και δημοτικό σύμβουλο, όρισε ως Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων, ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης.

Σχολιάζοντας την αποδοχή από τον κ. Σπηλιωτόπουλο της πρότασής του, ο κ. Καμίνης σημειώνει ότι η προσπάθεια για μία Αθήνα εξωστρεφή, για μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, απαιτεί μια νέα νοοτροπία που υπαγορεύει «να ξεχάσουμε τις διαχωριστικές γραμμές του χθες, να υπερβούμε τη λογική των νικητών και των ηττημένων, να κάνουμε μία νέα αρχή. Να λειτουργήσουμε από κοινού για το συμφέρον της Αθήνας».

Γι αυτό, σημειώνει, απηύθυνε πρόσκληση συνεργασίας τόσο στον κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδη, όσο και στον κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο. Και προσθέτει: «Αποτελεί τιμή η αποδοχή εκ μέρους του κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου της πρότασής μου και η συμφωνία μας να αναλάβει τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου για θέματα Τουριστικής Προβολής της πόλης της Αθήνας. Εμείς κάνανε την αρχή. Ελπίζουμε να βρούμε ανταπόκριση και να ανοίξουμε όλοι μαζί μία νέα σελίδα στην Αυτοδιοίκηση».

By