Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σ. Βούλτεψη: Στόχος να ολοκληρωθεί το σύνολο της συμφωνίας μέχρι το τέλος του έτους

Οι διαφορές μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης είναι «αβυσσαλέες»

boultepsi

«Αυτή τη στιγμή διαπραγματευόμαστε με την τρόικα. Στοιχεία της διαπραγμάτευσης δεν μπορούμε να δώσουμε. Διαβεβαιώνουμε πάντως τον ελληνικό λαό ότι γίνεται το καλύτερο», υπογράμμισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ το πρωί της Κυριακής, η κυρία Βούλτεψη τόνισε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι «να ολοκληρωθεί το σύνολο της συμφωνίας μέχρι το τέλος του έτους χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η πορεία της ανάπτυξης, όπως καταγράφεται στον προϋπολογισμό του 2015».

Σχολιάζοντας αν υπάρχει κίνδυνος για την κυβέρνηση από τους εσωκομματικούς τριγμούς στο ΠΑΣΟΚ μετά την ανοικτή αμφισβήτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από τον Γιώργο Παπανδρέου, η κυρία Βούλτεψη απάντησε ότι «δεν υπάρχει τέτοια ανησυχία».

«Οι ζυμώσεις μέσα στα κόμματα δεν επηρεάζουν την κυβέρνηση που στηρίζουν τα κόμματα αυτά», προσέθεσε.

Παράλληλα, αναφερόμενη στα πολιτικά σενάρια για επικείμενη συνάντηση Σαμαρά-Τσίπρα , η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι οι διαφορές μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης «αβυσσαλέες», δίνοντας ως παράδειγμα τη θέση της κυβέρνησης για το χρέος το οποίο υποστηρίζει ότι είναι βιώσιμο, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που επιμένει ότι δεν είναι βιώσιμο.

By