Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σ. Θεοδωράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να πρωταγωνιστήσει στον έλεγχο των πλαστών πιστοποιητικών

Έκανε λόγο για  «αλλοίωση των αριστερών αντανακλαστικών»

theodorakisA

Ιδιαίτερα επικριτικός για τη στάση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της Ρένας Δούρου που αρνούνται τον έλεγχο των πιστοποιητικών των δημόσιων υπαλλήλων, εμφανίστηκε την Τετάρτη ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος μάλιστα έκανε λόγο για «αλλοίωση των αριστερών αντανακλαστικών».

«Η παρέα των προσώπων της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ με ανθρώπους του παλιού συστήματος του ΠαΣοΚ έχει αλλοιώσει τα αριστερά τους αντανακλαστικά» είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Η κυρία Δούρου και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να πρωταγωνιστούν στον έλεγχο των πλαστών πιστοποιητικών».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο επικεφαλής του Ποταμιού ήταν σκωπτικός και για τον Αλέξη Τσίπρα και για την επίσκεψή του στο Άγιον Όρος, σημειώνοντας ότι και αυτός έχει πάει στο Άγιον Όρος, αλλά δεν είναι από αυτούς που μένουν μόνοι τους με την εικόνα.

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιαδης για τις καταθέσεις στις τράπεζες – ότι δηλαδή «ο κόσμος θα σηκώσει τα λεφτά του όταν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία» – ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε ότι δεν του αρέσουν οι υπερβολές, και πρόσθεσε χαριτολογώντας ότι «είμαι βέβαιος ότι ο κύριος Βαρεμένος δεν θα φάει τα λεφτά του κυρίου Γεωργιάδη».

Για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας Ποτάμιου – ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη να απαντήσει, ενώ τάχθηκε υπέρ των πολύ καλών δημόσιων Πανεπιστήμιων, αλλά και της ίδρυσης μη κερδοσκοπικών ιδιωτικών πανεπιστημίων.

«Το σχέδιο μας για τη χώρα είναι πολύ κοντά στην τελική του διαμόρφωση» είπε ο Στ. Θεοδωράκης, και υποστήριξε ότι κοινός τόπος όλων των δημοσκοπήσεων είναι ότι το Ποτάμι κινείται γύρω στο 7%:«Όλοι χάνουν τις δυνάμεις τους γύρω από εμάς εκτός από μας» σημείωσε.

By