Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τέλος ο Μουρίνιο από την Ρεάλ

Mourinho_CSKA_Moscow_05042010_2Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «Μαδριλένων» αποτελεί ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως γνωστοποίησε ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο ισχυρός άνδρας της «Βασίλισσας» παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα το βράδυ και ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον «Special One», τονίζοντας μάλιστα οτι ήταν συναινετικό, από τη στιγμή που συμφώνησαν και οι δύο πλευρές.

Έτσι, ο Ζοσέ Μουρίνιο φεύγει από την Ισπανική ομάδα με άδεια… χέρια, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης εφέτος δεν κατάφερε να κατακτήσει ούτε έναν τίτλο.

Ωστόσο στις 1007 μέρες που βρίσκεται στην ομάδα, πήρε 1 Πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο και 1 Ισπανικό Σούπερ Καπ. Επίδοση, που σε καμία περίπτωση δεν είναι κολακευτική, ούτε για την ομάδα, ούτε για τον ίδιο τον προπονητή.

Πλέον όλα δείχνουν οτι θα επιστρέψει στην αγαπημένη του Τσέλσι, για να τελειώσει αυτό που είχε αφήσει στην μέση το 2007 όταν και είχε φύγει για την Ίντερ.

Αυτό όμως θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του Ισπανικού Πρωταθλήματος, το οποίο έχει ακόμη δύο αγωνιστικές. Πάντως, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου, ο Πορτογάλος τεχνικός θα καθίσει κανονικά στον πάγκο, στα ματς που απομένουν.

Η είδηση αυτή, ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να πάρει ο Ίκερ Κασίγιας ανήμερα των γενεθλίων του, καθώς η κόντρα του με τον Πορτογάλο είχε απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ.

By