Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τέλος ο Τσιώλης από τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός έλυσε το συμβόλαιό του με τους Αρκάδες την Δευτέρα.

bk-44Η απογοητευτική εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, δεν στοίχισε απλά τους τρεις βαθμούς στους Αρκάδες…

Τους οδήγησε και στην αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, καθώς την Δευτέρα το μεσημέρι υπήρξε συνάντηση του Σάκη Τσιώλη με την διοίκηση της ομάδας.

Εκεί αποφασίστηκε να λύσουν την συνεργασία τους και να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, παρά το γεγονός οτι ο έμπειρος τεχνικός ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα στον περσινό τελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας, αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη και του εύχεται υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του. 

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλει να ευχαριστήσει τον Σάκη Τσιώλη για την προσφορά του, αφού με την παρουσία του, γράφτηκαν οι μεγαλύτερες επιτυχίες στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. 

Από την πλευρά του ο Σάκης Τσιώλης ευχαριστεί για την άριστη συνεργασία, την αγάπη, την εμπιστοσύνη που έδειξαν όλο αυτό το διάστημα οι δύο υπέροχοι ιδιοκτήτες της ομάδας, κ.κ. Γιάννης Καυμενάκης, Δημήτρης Μπάκος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος, ο γενικός διευθυντής Δημήτρης Μποροβήλος, όλο το προσωπικό της ομάδας, αλλά και τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη και την εκτίμηση του αυτά τα δύο χρόνια».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By