Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Τέρας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παπαδημούλης»

Ο Γιώργος Σγουρός, αδερφός του 26χρονου δολοφονημένου στη Μάνη, εξαπέλυσε επίθεση στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανάρτηση του στο twitter

A8AEAC9503536F8FE2E6B99D849B4AF9

Με αφορμή την ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη στο twitter, επίθεση εξαπέλυσε εναντίον του ο αδερφός του δολοφονημένου Κωνσταντίνου Σγουρού.

«Ο αδερφός μου δεν είναι ναζί. Δεν μπορεί να βγαίνει αυτό το τέρας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδημούλης και να χαρακτηρίζει ναζί τον αδερφό μου. Από πού και ως που ο κ. Παπαδημούλης στην Αθήνα ξέρει αν ο αδερφός μου είναι ναζί;» ανέφερε χαρακτηρηστικά ο Γιώργος Σγούρος μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Η οικογένεια του, όπως υποστήριξε ο ίδιος, είναι «παραδοσιακά αριστερή» που «έχουμε χύσει αίμα για την πατρίδα». «Δεν μπορεί κανείς να βγαίνει να σπιλώνει το όνομα της οικογένειάς μου» συμπλήρωσε.

Επιπλέον, ο Γιώργος Σγούρος εμφανίστηκε σίγουρος ότι εμπλέκονται και άλλα άτομα στο φριχτό έγκλημα στη Μάνη αφού, όπως είπε, «δεν μπορεί δύο άτομα να βάλουν κάτω δύο σωματώδη παιδιά σαν τον αδερφό μου και το φίλο του».

 

By