Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τέρενς Κουίκ: Ούτε ζωγραφιστό δεν θέλω να βλέπω τον Δήμαρχο Σπάρτης!

 Αφορμή ο αποκλεισμός του βουλευτή των ΑΝΕΛ από κατάθεση στεφάνου στο Μυστρά…

fosphotos.com | Menelaos Myrillas
fosphotos.com | Menelaos Myrillas

Στα άκρα φτάνει η αντιπαράθεση του Τέρενς Κουίκ με τον Δήμαρχο Σπάρτης Στ. Αργειτάκο, με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων να δηλώνει: «Δεν θέλω να τον βλέπω ούτε ζωγραφιστό»!

Όλα ξεκίνησαν στις 29 Μαΐου στις εκδηλώσεις των Παλαιολογείων στο Μυστρά.

Μετά την δοξολογία ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.

Κατέθεσαν οι τοπικοί Βουλευτές της ΝΔ Αθ. Δαβάκης και Φ. Πατριανάκου ως εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της Βουλής (προσοχή: έχει σημασία η ιδιότητα).

Θέλησε να καταθέσει και ο Τ. Κουίκ, ως εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων (έχει την «χρέωση» της Λακωνίας) αλλά δεν τον άφησαν και έγινε ο κακός χαμός!

Με καθυστέρηση ο Δήμαρχος Σπάρτης Στ. Αργειτάκος είπε ότι «στις γιορτές μνήμης και τιμής (…) η κατάθεση στεφάνου από εκπροσώπους των κομμάτων δεν συνηθίζεται για προφανείς λόγους».

«Ο κος Κουίκ είχε ενημερωθεί για το «πρωτόκολλο» αυτό της εθιμοτυπίας των Παλαιολογείων το πρωί της ίδιας μέρας. Για τον λόγο αυτό η αντίδραση του κου Κουίκ αιφνιδίασε τη δημοτική αρχή, από την οποία και κρίνεται ως πλήρως ακατανόητη και ασφαλώς αδικαιολόγητη», ισχυρίζεται.

«Γελοίες τοποθετήσεις» ήταν το σχόλιο του Τ. Κουίκ που συνεχίζει την επίθεση: «ΟΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΜΟΥ. ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ» αναφέρει με κεφαλαία γράμματα στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By