Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ταινία για τη 17 Νοέμβρη που δεν βγήκε ποτέ στους κινηματογράφους

Ηταν τον Φεβρουάριο του 2012 όταν κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ με τις πρώτες εικόνες από την ταινία «17Ν- η ταινία» για την πραγματική ιστορία της τρομοκρατικής οργάνωσης με πρωταγωνιστές πολύ γνωστούς Ελληνες ηθοποιούς.

Η ταινία δεν έχει βγει ακόμη στους κινηματογράφους, όμως το τρέιλερ κάνει από χθες ξανά τον γύρο των social media με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.

17n-the-movie-660_1

Το μυστήριο γύρω από την η έξοδο της ταινίας στους κινηματογράφους έλυσε τον περασμένο Ιούνιο ο Βασίλης Λαμπρόπουλος με ρεπορτάζ του στο Βήμα όπου ανέφερε πως οι παραγωγοί καταγγέλλουν ότι μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ τους έγινε έλεγχος από το ΣΔΟΕ, ενώ ορισμένοι από τους κατηγορούμενους της 17Ν είχαν στείλει και εξώδικα.

Ολα αυτά σε συνδυασμό με την έλλειψη πόρων φαίνεται πως οδήγησαν στην ματαίωση εξόδου της ταινίας στους κινηματογράφους.

 

[video_embed][/video_embed]

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Νίκος Ψαρράς (Δημήτρης Κουφοντίνας), Δημήτρης Αλεξανδρής (Σάββας Ξηρός), Ναταλία Δραγούμη (Αγγελική Σωτηροπούλου), Πασχάλης Τσαρούχας (Χριστόδουλος Ξηρός) , Ηλίας Λογοθέτης (Αλέξανδρος Γιωτόπουλος)

(Visited 1 times, 1 visits today)
By