Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τασούλας: Θα κάνουμε ότι χρειαστεί για την Άννα Συνοδινού

«Ο Πρωθυπουργός ζήτησε να αντιμετωπισθεί κάθε οικονομική ανάγκη»

anna sinodinou-1

Την πρόθεση της κυβέρνησης να στηρίξει με κάθε τρόπο τη μεγάλη μας ηθοποιό Άννα Συνοδινού που περνά σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, εξέφρασε με ανακοίνωση του ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστας Τασούλας.

Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά ο υπουργός «Οτιδήποτε χρειασθεί η μεγάλη μας καλλιτέχνις, πέραν των νοσηλίων, για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας της, θα καλυφθεί από το Ελληνικό Δημόσιο».

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Η κ. Άννα Συνοδινού νοσηλεύεται στην Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Η ίδια είναι ασφαλισμένη στον ΟΠΑΔ και δεν τίθεται θέμα νοσηλίων, όπως με ενημέρωσε ο Διοικητής του νοσοκομείου ο οποίος, και ως γιατρός, μου είπε πως τυγχάνει της καλύτερης δυνατής ιατρικής φροντίδας.

Οτιδήποτε χρειασθεί η μεγάλη μας καλλιτέχνις, πέραν των νοσηλίων, για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας της, θα καλυφθεί από το Ελληνικό Δημόσιο.

Για το θέμα ενημέρωσα τον κ. Πρωθυπουργό ο οποίος από την πρώτη στιγμή ζήτησε να αντιμετωπισθεί κάθε οικονομική ανάγκη από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού».

By