Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Οι ελληνικές παρουσίες στον πριγκιπικό γάμο Κασιράγκι-Ντομίνγκο

 H γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στο Μόντε Κάρλο

tatianaAΗ Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο φορούσε ένα μακρύ, κατάλευκο νυφικό. Τα μακριά καστανά μαλλιά της στόλιζε ένα στεφάνι από λουλούδια. Η κόρη του Κολομβιανού billionaire δεν «εγκατέλειψε» το romantic bohemian style ούτε ακόμα και αυτή την μέρα του γάμου της. Η Τατιάνα, πρώην “it-girl”, όμορφη, πάμπλουτη, σχεδιάστρια μόδας, jet setter, παντρεύτηκε προχθες (Σάββατο 31 Αυγούστου) τον Αντρέα Κασιράγκι, γιο της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό. Ο ξανθός, γοητευτικός πρίγκιπας, δεύτερος στην διαδοχή του θρόνου, αποφάσισε να «αποκαταστήσει» την επί επτά χρόνια αγαπημένη του και μητέρα του μόλις έξι μηνών γιου του Sacha. Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στο Μόντε Κάρλο στις 11.45 το μεσημέρι. Ειδικά συνεργεία τα οποία δούλευαν ακούραστα ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα, είχαν στήσει μια αυτοσχέδια τεράστια εξέδρα στην πολυτελή μαρίνα του πριγκιπάτου. Με «φόντο» μερικές από τις πολυτελέστερες θαλαμηγούς του πλανήτη. Προσωπικότητες της διεθνούς αριστοκρατίας, εστεμμένοι από ολόκληρο τον κόσμο, μεγιστάνες του πλούτου, super models, διευθύντριες μεγάλων περιοδικών μόδας και πολύ νεαροί γόνοι πάμπλουτων επιχειρηματικών οικογενειών έδωσαν το παρόν.

Κοινές θνητές

Δεκάδες φωτογράφοι προσπαθούσαν να κλείσουν στο φακό τους ένα πλάνο του νεαρού, πολυσυζητημένου ζευγαριού. Υπήρχαν δεκάδες paparazzi και εκπρόσωποι του Διεθνούς Τύπου, σίγουρα όμως δεν δημιουργήθηκε πανικός, ακριβώς όπως τρία χρόνια πριν, όταν δηλαδή ο θείος του γαμπρού πρίγκιπας Αλβέρτος παντρεύτηκε την Σαρλήν Γουίτστοκ. Ο γιος του Ρενιέ και της Γκρέης Κέλλυ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την πανύψηλη ξανθιά Σαρλήν από την Nότιο Αφρική, πρώην κολυμβήτρια και ολυμπιονίκη. Ο ανιψιός του Αντρέα επέλεξε επίσης να παντρευτεί μία κοινή θνητή. Μία περιζήτητη νεαρή κοπέλα, κληρονόμο τεράστια περιουσίας, αφού ο πατέρας της θεωρείται πανίσχυρη οικονομική προσωπικότητα στην Κολομβία.

Η Ευγενία, ο Σταύρος και ο έλληνας κομμωτής που πέταξε από το Λονδίνο στο Μονακό

Έντονο το ελληνικό στοιχείο στο Μόντε Κάρλο για την τελετή του γάμου και το party που ακολούθησε. Η Ευγενία Νιάρχου, fashion icon, έκλεψε την παράσταση για μία ακόμη φορά στο πλευρό του συντρόφου της Χρήστου Οικονόμου. Εκεί ήταν επίσης ο ωραίος αδερφός της Σταύρος Τζούνιορ με την top model σύντροφό του (αγγελούδι της Victoria’s Secret) Τζέσικα Χαρτ. Τα δύο παιδιά του Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτώριας Γκίννες έχουν αναδειχθεί στις πλέον περιζήτητες προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ.

Ήταν ακόμα εκεί το ζεύγος Άλεξ Κιοσέογλου και βέβαια ο Έλληνας κομμωτής-star Απόλλωνας Βικτοράτος. Ο popular  Βικτοράτος εγκατέλειψε για λίγο το περίφημο “Davictor” salon στον αριθμό 4 της Ellis Street για να «πεταχτεί» στο Μόντε Κάρλο. Οι διάσημες άλλωστε πελάτισσές του ήταν εκεί. Προσκεκλημένες σε ένα από τους λαμπερότερους διεθνώς γάμους. Ο Απόλλων χτένισε την σύντροφο του Ρόμαν Αμπράμοβιτς Ντάσα Ζούκοβα, την Μόζα του Κατάρ, τις Αερίν και Τζέην Λωντέρ της πασίγνωστης βιομηχανίας καλλυντικών και μέλη της οικογένειας κοσμηματοπωλών “Leviev” (είναι γνωστό ότι δυόμιση μήνες πριν μέλη διεθνούς σπείρας έκλεψαν στις Κάννες κοσμήματα μεγάλης αξίας της συγκεκριμένης φίρμας).

Οι νεαρές φίλες, το ταξίδι στη Μύκονο και η… θαλαμηγός του Ωνάση

Η Ντάνα Αλικάντε (μαζί με την Τατιάνα είναι οι δημιουργοί της σειράς “Muzungu sisters”), η Μαργκερίτα Μισσόνι, η  super model Μπιάνκα Μπραντολίνι η οποία πρωταγωνιστεί στις καμπάνιες των Dolce Gabbana μαζί με την Μόνικα Μπελούτσι, η κόρη της πρώην διευθύντριας της γαλλικής “Vogue”  Καρίν Ρόιτφελντ ήταν εκεί.

Η νύφη Τατιάνα μαζί με την Ντάνα είχαν επισκεφθεί την Μύκονο δύο χρόνια πριν με αφορμή την πριβέ παρουσίαση της κολεξιόν  τους στην boutique του ξενοδοχείου “Belvedere”.

Μετά την γαμήλια δεξίωση ακολούθησε μεγάλο party με μερικές από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη να φορούν δημιουργίες  Dior, Chanel, Balmain, Givenchy και κοσμήματα εκατομμυρίων δολαρίων των οίκων Chopard, Cartier, Bvlgari,  Leviev και Repossi. Η ωραία εικοσιεπτάχρονη Σαρλότ, αδερφή του γαμπρού, ήταν στο επίκεντρο της προσοχής (έγκυος στον έκτο μήνα, κυκλοφορούσε με τον σύντροφό της διάσημο γαλλομαροκινής καταγωγής  κωμικό ηθοποιό Γκαντ Ελμαλέχ.)

Οι θαλαμηγοί παρέμεναν αγκυροβολημένες και φαντασμαγορικά φωταγωγημένες στο λιμάνι του Μόντε Κάρλο. Τα λήαρ τζετς ήταν τόσα πολλά ώστε «κάλυψαν» όλα… τα αεροδρόμια της νότιας Γαλλίας. Πολλά χρόνια πριν ο Ρενιέ και η Γκρέης  Κέλλυ υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους στην δεξίωση που ακολούθησε τον γάμο τους στην θαλαμηγό “Christina” του Αριστοτέλη Ωνάση.  Ο Greek tycoon είχε στενότατες σχέσεις όπως είναι γνωστό με την πριγκιπική οικογένεια του Μονακό. Αργότερα βέβαια δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα μεταξύ Ρενιέ και Ari  the Greek. Το περίφημο καζίνο του Μόντε Κάρλο και η διεκδίκησή του από τον Έλληνα μεγιστάνα οδήγησε σε μάλλον άσχημα μονοπάτια. Η νέα γενιά πριγκίπων διατηρεί πάντα καλές σχέσεις με Έλληνες ισχυρούς του χρήματος.

Πηγή: tovima

(Visited 1 times, 1 visits today)
By