Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τατούλης: Oι πολίτες επιβράβευσαν το έργο μας

Τους πολίτες της Πελοποννήσου για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών ευχαρίστησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου

tatoulisA

Τους πολίτες της Πελοποννήσου για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών ευχαρίστησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, και εκ νέου υποψήφιος.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Πελοποννησίους συμπολίτες μας από βάθους καρδιάς, γιατί επιβράβευσαν την προσπάθεια μας. Χαίρομαι, διότι αυτή η επιβράβευσης μου έργου με τη σημαντική νίκη, επιβραβεύει νέο μοντέλο που καθιερώθηκε στη χώρα» δήλωσε από το εκλογικό κέντρο της «Νέας Πελοποννήσου», στην κεντρική πλατεία Τρίπολης.

«Σήμερα, η χώρα χρειάζεται το δικό μας πρόσταγμα, για να βγει από την κρίση, αυτό τον άδολο, πατριωτισμό. Είμαι σίγουρος ότι την επόμενη Κυριακή η μεγάλη μας, νίκη, θα υπογράψει το νέο κοινωνικό συμβόλαιο με όλους τους συμπολίτες μας, προκειμένου η Πελοπόννησος να βγει πολύ δυνατή και ισχυρή και να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα που έχει η χώρα» τόνισε ο κ. Τατούλης.

By