Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τατσόπουλος: Ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με την κυβέρνηση

«Δεν θα δεν θα επιστρέψω ποτέ στον ΣΥΡΙΖΑ. Ποτέ των ποτών! Πόσο πιο καθαρά να το πω; Δεν με θέλουν κιόλας!»

tatsopoulos_syriza650

Δεν επιστρέφω στον ΣΥΡΙΖΑ , άσε που δεν με θέλουν κιόλας αλλά ούτε με την κυβέρνηση προτίθεμαι να συνεργαστώ, δήλωσε στο Βήμα fm ο ανεξάρτητος  βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

«Δεν θα δεν θα επιστρέψω ποτέ στον ΣΥΡΙΖΑ. Ποτέ των ποτών! Πόσο πιο καθαρά να το πω; Δεν με θέλουν κιόλας!». Παράλληλα κατέστησε σαφές  ότι δεν προτίθεται να εισέλθει στην κυβέρνηση, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών. Μάλιστα όπως υποστήριξε, η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ένδεια στελεχών.

Αναφερόμενος στην ονοματολογία για τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τόνισε ότι δεν έχει σημασία το πρόσωπο και ότι ακόμη και εάν προταθεί ο… Αλέξης Τσίπρας ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να τον ψηφίσει για τη συγκεκριμένη θέση.«Το βασικό είναι να προστατευθεί ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας και να μην ξεφτιλίζεται με την ονοματολογία και την πολιτική κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.» σημείωσε. Ως προς το ενδεχόμενο συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματικότητα δεν επιθυμεί συνεργασίες με άλλα κόμματα προσθέτοντας ωστόσο ότι θα πρέπει εξ ανάγκης να αναζητήσει συνεργασίες καθώς δείχνει να έχει φτάσει στο  υψηλότερο σημείο του σε ότι αφορά τα ποσοστά του.

Επίσης, χαρακτήρισε ως «έντιμη πράξη» την απόφαση του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς να θέσει την παραίτησή του στη διάθεση του κόμματός του. « Η παραίτησή του τιμά τον Φώτη. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Και κάθε επαναφορά του θα εντείνει την εσωστρέφεια που υπάρχει στη ΔΗΜΑΡ. Καλό είναι να έρθει και ένα νέο πρόσωπο, να τελειώνουμε με τη γεροντοκρατία», κατέληξε.

By