Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τατσόπουλος: Στο θέμα της προεδρικής εκλογής θα ακολουθήσω τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν ξαναγυρίζω στο κόμμα»

 tatsopoulos

Τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ θα ακολουθήσει στο ζήτημα της προεδρικής εκλογής, ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στον ΒΗΜΑ fm.

Επιχειρηματολογώντας επί της απόφασης του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν ανεξαρτητοποιείται ένας βουλευτής, ο οποιοσδήποτε και από οποιοδήποτε κόμμα, αρχίζει η φιλολογία πόσα πήρε, από πού και πού θέλουν να τον εντάξουν» και πρόσθεσε: «Ό,τι και αν γίνει, το είπα το Φεβρουάριο, εγώ θα ακολουθήσω τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ γιατί μπήκα με τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν θέλω κανείς να πει ότι «τον Τατσόπουλο τον αγόρασαν με 50.000 ή 60.000 ή 100.000 ή 200.000 ή πέντε ευρώ». Ωστόσο έσπευσε να επισημάνει σε κατηγορηματικό τόνο ότι δεν θα ξαναγυρίσει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας τα σενάρια που θέλουν τον Φώτη Κουβέλη, υποψήφιο για την προεδρία της δημοκρατίας ανέφερε: «Τους ενδιαφέρει λοιπόν ποιος θα είναι πρόεδρος; Ο ΣΥΡΙΖΑ π.χ. θέλει τον Φώτη Κουβέλη με αστερίσκους. Του λέει «καλός είσαι, αλλά μετά τις εκλογές». Η κυβέρνηση λέει «Φώτη, καλός είσαι, αλλά χωρίς εκλογές». Φώτη σκέτο, δεν θέλει κανένας! Δεν το πιστεύω ότι θα καταλήξουν στον Κουβέλη, γιατί έχει καεί. Και ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει πως όποιον και να προτείνει, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ θα τον ψηφίσουν για να μην πάμε σε εκλογές. Δεν μιλάμε για πρόσωπα».

By