Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ταυτοποιήθηκε ο συνεργός του Νίκου Μαζιώτη που συνελήφθη στον Βύρωνα

Οι αστυνομικές αρχές, μετά από εισαγγελική εντολή, έδωσαν στο φως της δημοσιότητας την φωτογραφία του συλληφθέντα στον Βύρωνα  που ετοίμαζε τρομοκρατικό χτύπημα, προκειμένου να συλλέξουν περαιτέρω στοιχεία και για άλλες γιάφκες.

 

 

staboulos

 

Ταυτοποιήθηκε ο συνεργός του Νίκου Μαζιώτη που συνελήφθη στον Βύρωνα.

Οι αστυνομικές αρχές, μετά από εισαγγελική εντολή, έδωσαν στο φως της δημοσιότητας την φωτογραφία του συλληφθέντα στον Βύρωνα  που ετοίμαζε τρομοκρατικό χτύπημα, προκειμένου να συλλέξουν περαιτέρω στοιχεία και για άλλες γιάφκες με οπλισμό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «πρόκειται για τον Σταμπούλο Αντώνη, του Κωνσταντίνου και της Ροζάλμπα, γεν. 21/02/1983 στην Αττική.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και της φωτογραφίας γίνεται σε εκτέλεση σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

By