Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τα έψαλε στους συνεργάτες του ο Σαμαράς

«Αποδιοπομπαίος τράγος» αναζητείται στο Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα της ΕΡΤ, με τον Αντώνη Σαμαρά να φέρεται δυσαρεστημένος με τους στενούς του συνεργάτες και αλληλοκαρφώματα στο πρωθυπουργικό επιτελείο.

maximou-shadowΤο βράδυ της Τετάρτης  ο πρωθυπουργός κάλεσε στο γραφείο του τον πυρήνα των στενών του συνεργατών και τους τα έψαλε, διότι «οι χειρισμοί τους τον εξέθεσαν», σύμφωνα με τον Μικροπολιτικών των Νέων.

Παρόντες ήταν ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης και ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Κώστας Μπούρας.

«Πρόεδρε, οι διαρροές ήταν το πρόβλημα, όχι ο χειρισμός», είπε ο κ.Σταμάτης. Το σχόλιο του υπουργού Επικρατείας εξέλαβε ως αιχμή εναντίον του ο κ.Μουρούτης.  «Εμένα εννοείς;», τον ρώτησε  και αποχώρησε προσβεβλημένος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ.Μουρούτης μετά τη συνάντηση συνέχισε τα σχόλια στο twitter για τις εκλογές της ΕΣΗΕΑ, επιχαίροντας για τη δεύτερη θέση του συνδυασμού του Δημήτρη Τρίμη και στη συνέχεια ταξίδευσε μαζί με τον πρωθυπουργό στη Βιέννη.

Πηγή: Τα Νέα

(Visited 1 times, 1 visits today)
By