Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα θύματα του Ολοκαυτώματος τίμησε σήμερα η ισραηλιτική κοινότητα

Απέτισαν φόρο τιμής στη μνήμη των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης

aousvits

Τα θύματα του Ολοκαυτώματος από το ναζιστικό καθεστώς κατά τον Β” Παγκόσμιο Πόλεμο, τιμήθηκαν σήμερα, Ημέρα Μνήμης Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος, με ειδική δέηση, στην εβραϊκή συναγωγή της Αθήνας, στο Θησείο.

Επιζώντες των στρατοπέδων συγκέντρωσης, εκπρόσωποι ισραηλινών σωματείων, παρουσία πρέσβεων καθώς και εκπροσώπων της πολιτειακής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της Ελλάδας, απέτισαν φόρο τιμής στη μνήμη των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Από την πολιτειακή ηγεσία στεφάνι κατέθεσαν ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Ιωάννης Δριβελέγκας, εκ μέρους του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου, ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης, εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο πρέσβης επί τιμή Ελευθέριος Καραγιάννης, εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ το μέλος της κεντρικής επιτροπής Αγνή Σμπόνια και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός. Εκ μέρους των ενόπλων δυνάμεων στεφάνι κατέθεσε ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ αντιναύαρχος Αλέξανδρος Θεοδοσίου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By