Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τα καλύτερα έρχονται για τον Αντετοκούνμπο

Μπράβο στο παλικάρι μας!

grant_g_Antetokounmpo_sl_640_576x324

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στη δεύτερη πεντάδα των Rookies για εφέτος, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση (τους ειδικούς) του ΝΒΑ.

Ο νεαρός γκαρντ-φόργουορντ έγινε έτσι ο πρώτος Έλληνας στην ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη που κατάφερε κάτι τέτοιο.

Οι δύο κορυφαίες πεντάδες των rookies συντάσσονται έπειτα από ψηφοφορία που λαμβάνουν μέρος 125 δημοσιογράφοι από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, με τον γκαρντ-φόργουορντ των Bucks να συγκεντρώνει 15 ψήφους για την πρώτη πεντάδα και 86 ψήφους για τη δεύτερη.

Την πρώτη πεντάδα των Rookies απαρτίζουν οι MichaelCarter-Wiliams (76ers), VictorOladipo (Magic), TreyBurke (Jazz), MasonPlumlee (Nets) και TimHardawayJr. (Knicks), με τον πρώτο να είναι και ο μοναδικός παίκτης που ψηφίστηκε από όλους τους δημοσιογράφους.

Στη δεύτερη πεντάδα των rookies, παρέα με τον Γιάννη, βρέθηκαν οι KellyOlynyk (Celtics), GorguiDieng (Timberwolves), CodyZeller (Charlotte) και StevenAdams (Thunder).

«Θα κάνω υπερήφανους όλους τους Έλληνες», δήλωσε ο Γιαννάκης που, δικαίως, έχει κερδίσει την αγάπη όλων μας. Μπράβο παλικάρι μας.

Βαγγέλης Μελέκογλου

By