Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τα καλύτερα νέα ξενοδοχεία του χειμώνα

Γυρίσαμε τον κόσμο, από τις Μαλδίβες και την Ταϊλάνδη ως την Ελβετία και τις γαλλικές Άλπεις και σας παρουσιάζουμε τα πιο hot openings ξενοδοχείων.

Όλα τους έχουν να επιδείξουν πολλά περισσότερα από πολυτελείς παροχές.

Intercontinental Davos, Ελβετία

chedi1 davos2 davos3

Σε πλαγιά πάνω από την ομώνυμη λίμνη, το ξενοδοχείο ξεχωρίζει πριν καν μπούμε στο εσωτερικό του, χάρη στο φουτουριστικό του design που μοιάζει με κάψουλα με “περιτύλιγμα” από ατσάλι (www.ihg.com).
Le Grand Bellevue, Γκστάαντ 
bellevue2 bellevue3 bellevue1
Το ιστορικό ξενοδοχείο άνοιξε και πάλι μετά από ολοκληρωτική ανακαίνιση και απέκτησε πιο παιχνιδιάρικο ύφος αλλά και εστιατόριο με επικεφαλής τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ, Urs Gschwend (www.bellevue-gstaad.ch).
Ritz-Carlton, Herzliya, Ισραήλ
ritz1 ritz2
Ένα από τα πρώτα υπερπολυτελή ξενοδοχεία της χώρας, ένα βήμα από τα νερά της Μεσογείου και hot spot την πισίνα στην ταράτσα του 12ου ορόφου (www.ritzcarlton.com).

Point Yamu by Como, Πουκέ, Ταϊλάνδη

como1 como2

Σε προνομιακή τοποθεσία πάνω στη θάλασσα και με δυνατό χαρτί το κέντρο ευεξίας που διαθέτει από δασκάλους γιόγκα μέχρι διατροφολόγους (www.comohotels.com/pointyamu).

Atmosphere Kanifushi Maldives

maldives

Η πιο πρόσφατη άφιξη της χώρας περιλαμβάνει 150 βίλες, που προσφέρουν όλες τις πολυτέλειες και κορυφαία ηλιοβασιλέματα (www.atmosphere-kanifushi.com).

L’Apogee, Courchevel, Γαλλία

apogee1 apogee2

Υψηλή γαστρονομία, σουίτες, penthouse και spa με την υπογραφή της Sisley στο πιο hot opening του κοσμοπολίτικου χειμερινού resort (www.lapogeecourchevel.com).

Chedi Andermatt, Ελβετία

chedi1 chedi2 chedi3

Σκαρφαλωμένο στις ελβετικές Άλπεις, το ολοκαίνουριο resort θα λειτουργεί όλο το χρόνο, συνδυάζοντας πολυτέλεια και ευεξία (www.ghmhotels.com).

Koh-I Nor, Val Thorens, Γαλλία

nor2 nor1

Είναι το μοναδικό πεντάστερο ξενοδοχείο στην Ευρώπη χτισμένο σε τόσο μεγάλο υψόμετρο και διαθέτει signature spa αλλά και κορυφαίο εστιατόριο με επικεφαλής τον τιμημένο με δύο αστέρια Michelin σεφ, τον Yoann Conte (www.hotel-kohinor.com).

W Verbier, Ελβετία

w2 w1

Μοντέρνες γραμμές και διακριτική πολυτέλεια στον αγαπημένο προορισμό των σκιέρ. Καθένα από τα 130 δωμάτια έχει δικό του τζάκι και μπαλκόνι (www.wverbier.com).
(Visited 1 times, 1 visits today)
By