Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τα καλύτερα apps της Apple για το 2013

Η Apple δημοσίευσε τη λίστα με «Τα καλύτερα Apps του 2013» για iPhone και iPad, με το Minecraft – Pocket Edition να βρίσκεται στη κορυφή της λίστας στο App Store της Μ. Βρετανίας και το Candy Crush Saga να ακολουθεί.

Το Minecraft ξεχώρισε σε μια χρονιά που τα δωρεάν παιχνίδια κυριαρχούν και η επιτυχία του οφείλεται κυρίως στον ενθουσιασμό των παιδιών, αν και δεν αποτελούσαν αρχικό target group της εταιρίας που το σχεδίασε.

Minecraft_blox
“Δεν είναι παιχνίδι σχεδιασμένο για παιδιά, όμως είναι μια ευτυχής συγκυρία ότι είναι τόσο δημοφιλές στις μικρές ηλικίες”, δήλωσε ο σχεδιαστής της Mojang, Daniel Kaplan, σε συνέντευξη του στον  Guardian.

Ταυτόχρονα, το Candy Crush ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ανήκει στα πιο δημοφιλή παιχνίδια puzzle.

«Φιλοδοξούσαμε να είμαστε στο Top 10 των παιχνιδιών. Υπερβήκαμε τη φιλοδοξία μας κατά πολύ!”, δήλωσε με τη σειρά του ο Sebastian Knutsson, σχεδιαστής της εταιρίας King.

candy
H λίστα της Apple με τα 10 κορυφαία αγορασμένα apps περιλαμβάνει το Angry Birds Star Wars, το Temple Run: Oz, το The Chase, το Grand Theft Auto: Vice City and Plague Inc μαζί με τις εφαρμογές υγείας Sleep Cycle Alarm Clock και 7 Minute Workout Challenge και το πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών Facetune.

Και οι 10 κορυφαίες αγορασμένες εφαρμογές για iPad είναι παιχνίδια, με το πρώτο το Wreck-it Ralph και να ακολουθούν τα Angry Birds Star Wars HD, The Chase, Temple Run: Oz, Grand Theft Auto: Vice City, Angry Birds Star Wars II, Peppa Pig’s Holiday, Plants vs Zombies HD και το Scrabble να ακολουθεί το Minecraft.

angry

By