Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα «μωρά» του Άστον Κούτσερ και της Μίλα Κούνις! (photos)

Έγιναν γονείς!

koutser_koynis_1

Τι και αν έγινε μπαμπάς; Δεν έχουν τέλος οι φάρσες του Άστον Κούτσερ! Η γέννηση της κορούλας του, πέρα από απερίγραπτη χαρά, του έδωσε  αφορμή για να κάνει άλλη μια φάρσα!

Γνωστός λάτρης των social media, δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του, «aplusk» , φωτογραφίες νεογέννητων μωρών (-και όχι μόνο!-) και κάλεσε τον κόσμο να μαντέξει, ποιο απ’ολα τα μωρά είναι η κόρη του, Wyatt Isabelle Kutcher, που απέκτησε μαζί με την ηθοποίο Μίλα Κούνις.

Με αυτό τον τρόπο, θέλησε να «πικάρει» τους φωτογράφους που «αγωνίζονται» για μια φωτογραφία της μικρής Κούτσερ, ενώ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Μίλα Κούνις, παρενοχλούσαν το ζευγάρι συστηματικά  .

aston_koutser_mila_kounis_2

Μαζί με τις φωτογραφίες «των μωρών Κούτσερ», ο Άστον Κούτσερ έγραψε και ένα μήνυμα καλωσορίσματος της νεογέννητης κόρης του, Wyatt, και ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο, «περιπλάνηση, αγάπη, γέλιο, υγεία, ευτυχία, περιέργεια και… ιδιωτική ζωή!».

Όπως καταλαβαίνετε, δεν αποκάλυψε ποιο μωρό είναι το δικό του, λέγοντας ότι «δεν έχει σημάσια! Όλα τα μωρά είναι χαριτωμένα«.

Εσείς μπορείτε να μαντέψετε ποιο από όλα τα μωρά είναι το «αυθεντικό Κουτσεράκι»;

moro_koutser_5

moro_koutser_4

moro_koutser_3

moro_koutser_8

moro_koutser

koutser_moro_9

moro_koutser2

moro_koutser_6

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το  περιοδικό TMZ, το ζευγάρι έφτασε στο μαιευτήριο των διασήμων, «Cedars-Sinai» του Λος Άντζελες, στις 6 το πρωί της Τρίτης και η Μίλα Κούνις μπήκε κατευθείαν, στην αίθουσα τοκετού.

Οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί από την άνοιξη του 2011, λίγο μετά τον χωρισμό του Άστον Κούτσερ με την Ντέμι Μούρ.

koutser_mila_kounis

By