Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τα νέα μέσα, η νέα δημοσιογραφία και η ενημέρωση

Ημερίδα διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης.

imeridaneamesaΞεκινά την Πέμπτη το ενδιαφέρον συνέδριο με θέμα τα  Νέα Μέσα και την Ενημέρωση, στην Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης.

Την Ημερίδα διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης στο Συνεδριακό Κέντρο Τύπου της Γραμματείας (Φραγκούδη 11 και Αλ. Πάντου, Καλλιθέα). Οι εργασίες θα διαρκέσουν από τις 9:00 έως τις 19:00. Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης, κ. Ιωάννης Παναγιωτόπουλος.

Στόχος είναι η ανάδειξη θεματικών σχετικά με τα Νέα Μέσα, τη νέα δημοσιογραφία, τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τη Δημοσιογραφία των πολιτών. Παράλληλα, μέσα από έναν ευρύ και εποικοδομητικό διάλογο, θα επιδιωχθεί η ανάπτυξη προβληματισμών αναφορικά με τις εξελίξεις, τις προοπτικές και τις δυνατότητες, τις οποίες φέρνει στο προσκήνιο η χρήση νέων τεχνολογιών και ψηφιακών εφαρμογών στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης.

Θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της πανεπιστημιακής κοινότητας, εμπειρογνώμονες από το εξωτερικό, δημοσιογράφοι παραδοσιακών και νέων μέσων ενημέρωσης.

Δείτε το πρόγραμμα:

neamesaenimerosi

By