Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα νέα πρόσωπα της Βουλής

Νέα πρόσωπα «μπαίνουν» στη Βουλή μετά τις παραιτήσεις των έξι βουλευτών που φιλοδοξούν να καταλάβουν μια έδρα στην Ευρωβουλή

Vouli

Νέα πρόσωπα «μπαίνουν» στη Βουλή μετά τις παραιτήσεις των έξι βουλευτών που φιλοδοξούν να καταλάβουν μια έδρα στην Ευρωβουλή.

Οι παραιτήσεις των Μανώλη Κεφαλογιάννη και Κωστή Μουσουρούλη από τη ΝΔ, των Μανώλη Γλέζου, Δημήτρη Παπαδημούλη και Σοφία Σακοράφα από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και του Νότη Μαριά από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ανακοινώθηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η ορκωμοσία των νέων βουλευτών.

Την έδρα του Μανώλη Κεφαλογιάννη στο Ηράκλειο καταλαμβάνει ο πρώην βουλευτής Γιώργος Δεικτάκης και του Κωστή Μουσουρούλη στη Χίο ο Σταμάτης Καρματζής. Η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου θα ορκιστεί στη θέση του Μανώλη Γλέζου και η σεναριογράφος –σκηνοθέτης Άννα Χατζησοφιά στη θέση του Δημήτρη Παπαδημούλη. Στο έδρανο της Σοφίας Σακοράφα θα καθίσει η συνταξιούχος τραπεζική υπάλληλος (οικονομολόγος) Φωτεινή Κούβελα και του Νότη Μαριά ο προπονητής kick boxing Κωνσταντίνος Δαμοβολίτης.

By