Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τα ξένα ΜΜΕ για το θρίαμβο του Ολυμπιακού

Η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA υποκλίθηκε στο χατ-τρικ του Κώστα Μήτρογλου, χαρακτηρίζοντας μαγικό τον άσο του Ολυμπιακού. «Στα ίσα με τη Μπενφίκα», αναφέρουν οι Πορτογάλοι

ande

Uefa.com: Ο μαγικός Μήτρογλου εμπνέει τον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Μήτρογλου πέτυχε χατ-τρικ και τιμώρησε τους γηπεδούχους που ήταν κακοί στην τελική προσπάθεια για να εξασαφλίσει την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στη φετινή διοργάνωση.

Gazzetta dello Sport: Ήταν η μεγάλη βραδιά του Κώστα Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός, που έχει και γερμανικό διαβατήριο, σημείωσε χατ-τρικ στο γήπεδο της Άντερλεχτ χαρίζοντας στον Ολυμπιακό την πρώτη του νίκη στη φάση των ομίλων.

Rtbf.de: Η Άντερλεχτ είχε απόλυτη έλλειψη ρεαλισμού και ηττήθηκε 3-0 από τον Ολυμπιακό.

Equipe: Η Άντερλεχτ κυριάρχησε αλλά ήταν αναποτελεσματική, ο Ολυμπιακός έδειξε έναν αδυσώπητο ρεαλισμό. Οι Βέλγοι θα σκέφτονται σίγουρα το χαμένο πέναλτι μετά το άνοιγμα του σκορ από τον Ολυμπιακό.

Zerozero.pt: Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 την Άντερλεχτ με σκόρερ και των τριών τερμάτων του τον Κωνσταντίνο Μήτρογλου. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός έπιασε τη Μπενφίκα στον όμιλο με τρεις πόντους.

Record: Το χατ-τρικ του Μήτρογλου φέρνει τον Ολυμπιακό στα ίσα με τη Μπενφίκα.

By