Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τα πολυπόθητα κομμάτια του Alexander Wang που θα πωλούνται από 19 έως 300 ευρώ στα H&M

Eίναι αδιαμφισβήτητα η πιο πολυαναμενόμενη συλλογή ρούχων του χειμώνα.

wang

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε, τον περασμένο Απρίλιο, ότι ο Αlexander Wang θα σχεδιάσει για την H&M, δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες γυναίκες ανά τον κόσμο να αποκτήσουν κάποιο από τα πολυπόθητα ρούχα του σε προσιτές τιμές, επικράτησε πανζουρλισμός.

Και όχι άδικα. Γιατί οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν κάποιο από τα εκπληκτικά κομμάτια του σχεδιαστή, επικεφαλής του οίκου Βalencianga, φούτερ, κολάν, φορέματα με τολμηρά κοψίματα, δερμάτινα παντελόνια και πολλά πανωφόρια εμπνευσμένα από καταδύσεις σε προσιτές τιμές, που κυμαίνονται από 19 ευρώ έως και 299 ευρώ το ακριβότερο, το οποίο είναι ένα δερμάτινο μπουφάν.

Το ντεμπούτο της συλλογής στην Αθήνα αναμένεται να γίνει στις 9 το πρωί της Πέμπτης. Το ρολόι στον ιστότοπο της H&M ήδη μετρά αντίστροφα…

Ποιος είναι ο Alexander Wang

Γεννημένος το 1983 στο Σαν Φρανσίσκο, o Alexander Wang, παράτησε τις σπουδές μόδας του  στο κολλέγιο Parsons στη Νέα Υόρκη, για να μπει απευθείας στο παιχνίδι.  Το 2005 αποφασίζει να ξεκινήσει μια δική του συλλογή, όπου όλοι ξεχώρισαν τα χαρακτηριστικά unisex κασμιρένια του πουλόβερ. Η συνέχεια είναι περίπου γνωστή: Το label του λανσάρει ένα too-cool-for-school urban στυλ που όλοι λατρεύουν και επεκτείνεται στις γυναικείες τσάντες, στο brand T by Alexander Wang και στην ανδρική ένδυση.

Ολα αυτά, μέχρι το Νοέμβριο του 2012, όταν ανακοινώνεται ότι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Balenciaga, Nicolas Ghesquière, αποχωρεί από τη θέση του και αναλαμβανει τη θέση ο Alexander Wang. Η διευθύντρια της Vogue  Anna Wintour δηλώνει περήφανη για την πρώτη του συλλογή για το γνωστό οίκο μόδας  και ο ίδιος προσπαθεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας του δουλειάς – και του δικού του προσωπικού label.

Ανάμεσα στις διάσημες fashionistas που λατρεύουν τις δημιουργίες του, βρίσκονται ονόματα όπως η Ριάνα, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Κέιτ Μος, η Μέγκαν Φοξ, η Μπλέικ Λάιβλι, η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Μαίρη Κέιτ Ολσεν.

Τα ρούχα που σχεδίασε ο Wang για τα H&M:

wang-1 wang-2 wang-3 wang-4 wang-5 wang-6 wang-7 wang-8 wang-9 wang-10 wang-11 wang-12 wang-13 wang-14 wang-15 wang-16wang-16 wang-15 wang-14 wang-13 wang-12 wang-11 wang-10 wang-9 wang-8 wang-7 wang-6 wang-5 wang-4 wang-3 wang-2 wang-1

By