Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τα… ρέστα της η Βραζιλία κόντρα στην Κολομβία

Το εισιτήριο που οδηγεί στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου θέλει να πάρει η Βραζιλία το βράδυ, στον αγώνα της με την Κολομβία, και δίνει… τα ρέστα της!

606x340_272306 _big_0294818001403996064

 

Μπροστά στο κοινό τους οι Βραζιλιάνοι θα πρέπει να ξεπεράσουν πάνω απ’ όλα… τον εαυτό τους, κόντρα σε μια καλή ομάδα που θεωρούμε πάντως, πως εξάντλησε τις φιλοδοξίες της…

Ο Λουίς Φιλίπε Σκολάρι γνωρίζει τις δυσκολίες απέναντι στους καφετέρος, αλλά πιστεύει στον Νεϊμάρ και την παρέα του που είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, ενώ… χρωστούν ένα καλό παιχνίδι!

Βραζιλία και Κολομβία τίθενται αντιμέτωπες σε τελική φάση Μουντιάλ για πρώτη φορά στην ιστορία τους –στις 11μμ, στο Εστάδιο Καστελάο της Φορταλέζα.

Σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια για την προκριματική φάση των Παγκοσμίων Κυπέλλων, οι βραζιλιάνοι έχουν τη μερίδα του λέοντος με 15 νίκες, ενώ μόλις δύο έχουν οι κολομβιανοί.

Η Βραζιλία χρειάστηκε… πάνες –όπως έγραψαν οι αργεντινοί- για να αποκλείσει την  εκπληκτική Χιλή στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ είναι γεγονός πως δεν έχει πείσει για την ισχύ της.

Οι Κολομβιανοί έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και για πρώτη φορά στην ιστορία τους βρίσκονται σε προημιτελικά Μουντιάλ. Απέκλεισαν δίκαια την –χωρίς τον Λουίς Σουάρες, πάντως- Ουρουγουάη και θέλουν να βάλουν δύσκολα το βράδυ στη Σελεσάο. Θα αντέξουν;

Αγωνιστικά, τη θέση του τιμωρημένου  Γκουστάβο αναμένεται να πάρει ο Παουλίνιο, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με τον Νεϋμάρ. Κάποια ερωτηματικά υπάρχουν και για τον Μαρτσέλο που δήλωσε για την λατινοαμερικανική μάχη: «Η Κολομβία είναι ένα εξαιρετικό σύνολο με πολλούς ταλαντούχους παίχτες. Εμείς όμως είμαστε η Βραζιλία και πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο»…

Πιθανές ενδεκάδες:

Βραζιλία: Ζούλιο Σέζαρ – Ντάνι Αλβες, Τιάγκο Σίλβα, Λουίζ, Μαρτσέλο – Παουλίνιο, Φερναντίνιο – Οσκαρ – Χουλκ, Φρεντ, Νεϊμάρ.

Κολομβία: Οσπίνα – Σούνιγκα, Σαπάτα, Γέπες, Αρμέρο – Κουαδράδο, Αγκιλάρ, Σάντσες, Ροντρίγκες – Μαρτίνες, Γκουτιέρες.

Διαιτητής είναι ο Ισπανός Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο.

 

By