Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τα 10 καλύτερα e-shops στον κόσμο

Μια φορά κι έναν καιρό , οι κάτοικοι περνούσαν το Σάββατο τους σε ένα εξαιρετικά κλιματιζόμενο κτήριο που ονομάζεται εμπορικό κέντρο .

» Το εμπορικό κέντρο » ήταν ένα μέρος όπου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ρούχα , gadgets test-drive , να αγοράσουν αντικείμενα και να τα πάρουν στο σπίτι τους την ίδια ημέρα .

Στο παρελθόν , το εμπορικό κέντρο ήταν ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να εντοπίσετε μια ποικιλία προϊόντων στον ίδιο χώρο , έως ότου εισήχθη το ηλεκτρονικό εμπόριο και το Διαδίκτυο, η επανάσταση σε ένα ψηφιακό εμπορικό κέντρο – γρήγορο , απλό και αποτελεσματικό.

online_shopping

Η εισροή του ηλεκτρονικού εμπορίου σε όλο τον κόσμο έχει γίνει πιο εμφανής τα τελευταία χρόνια .

Σύμφωνα με το αμερικανικό Υπουργείο Εμπορίου ( USCD ) , στις ΗΠΑ οι πωλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου ανήλθαν σε 194.300.000.000 δολάρια το 2011 , 16,1 %αύξηση από τα 167.300 εκατομμύρια δολάρια το 2010 .

Σε μια προσπάθεια να παρέχει μια διαδραστική όψη με εμπειρία αγορών των καταναλωτών , οι βιτρίνες έχουν μετατραπεί σε online και τα social media οι προωθητές.

Εδώ είναι η λίστα των top 10 e-shop στον κόσμο.

1. ASOS

1

Το  ASOS.com είναι το μεγαλύτερο online κατάστημα λιανικής πώλησης του Ηνωμένου Βασιλείου, που έχει πάνω από 50.000 επώνυμα προϊόντα συν την δική του ετικέτα σε όλα τα γυναικεία, ανδρικά και αξεσουάρ.

Επιτρέπει στους επισκέπτες να περιορίζουν την αναζήτησή τους από τις τάσεις και τη συλλογή, καθώς παρέχει μια online αγορά, όπου μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν.

Εκτός από την τεράστια κοινωνική παρουσία των μέσων ενημέρωσης το ASOS.com “s (twitter, το Facebook, το Pinterest κλπ), πρόσφατα εισήγαγε το «Fashion Finder» παρέχει μια ευκαιρία για τους καταναλωτές να δημιουργήσουν και να διαμορφώσουν ρούχα, βιβλία, βίντεο μόδας.

2. NASTY GAL

2

Ιδρύθηκε το 2006, το NastyGal.com ξεκίνησε ως ένα κατάστημα eBay με μια ποικιλία από εξαιρετικά vintage κομμάτια.

Η διεθνής πηγή στιλ προσφέρει τώρα νέα αλλά και vintage κομμάτια που είναι διαλεγμένα από την ομάδα NastyGal.com.

3. MR PORTER

3

Το MrPorter.com, ξαδελφάκι του Net-a-Porter.com, ξεκίνησε το 2011 και έκτοτε είναι στην κορυφή προτίμησης των ανδρών.

Με χαρακτηριστικά όπως το STYLEPEDIA, ένα online συμβούλιο και το οποίο προσφέρει συμβουλές από εικονίδια στυλ, όπως το NERD του Pharrell Williams, και ένα iPhone app για on-the-go συμβουλές, οι άνδρες έχουν πλέον μια δικαιολογία για να μοιάζουν με Βαν Γουάιλντερ.

4. Zappos

4

Το Zappos.com παρέχει στα μέλη του καταπληκτικές ευκαιρίες για ενδύματα σχεδιαστών και υπόδηση. Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας, το Zappos.com υπόσχεται όχι μόνο τις καλύτερες τιμές, αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Παρέχει μια υπηρεσία το LIVE HELP, που δρα ως instant messenger με 24/7 κλήση για την ομάδα υποστήριξής τους.

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τα προϊόντα, τις τιμές ή άλλες απορίες, το Zappos.com έχει κάνει ευκολότερη την online πλατφόρμα τους για να εξασφαλίσουν ότι θα λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας αμέσως.

5. Singer22

5

Φέρνοντας τους καταναλωτές πιο κοντά στα αστέρια από ποτέ, το Singer22.com παρέχει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να κάνετε αναζήτηση με επιλογές Celebrity και στυλ αγοράς που φοριούνται από A-listers όπως η Olivia Palermo και η Victoria Beckham.

6. Otteny

6

Το Otteny.com είναι μια εμπειρία για τις γυναίκες με μια ξεχωριστή διακριτική πολυτέλεια και σύγχρονο ντιζάιν.

Για $ 35, η προσωπική ομάδα του Otteny.com “s θα φτιάξει την τέλεια εμφάνιση για κάθε περίσταση – χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από το σαλόνι σας.

7. Ενοικίαση του διαδρόμου

7

Γνωστή ως η Netflix της μόδας, το RenttheRunway.com είναι μια υπηρεσία στη Νέα Υόρκη που επιτρέπει σε απευθείας σύνδεση αγοραστές να δανειστούν high-end κομμάτια από μάρκες όπως Proenza Schouler και Alice + Olivia και επιστροφή μετά τη χρήση για περίπου το 10% της λιανικής τιμής.

Είναι απλό: γίνετε μέλος (Δωρεάν), επιλέξτε το στυλ και το μέγεθος (έως και έξι μήνες νωρίτερα) και επιστρέψτε το μετά από τη συμφωνηθήσα ημερομηνία.

8. Modcloth

8

Το ModCloth.com διαθέτει περισσότερους από 700 ανεξάρτητους σχεδιαστές και προσφέρουν προϊόντα που πηγαίνουν πέρα από τη μόδα και εμπλέκονται στην περιπέτεια, στον κόσμο του interior design.

Το ModCloth.com “s «είναι ο αγοραστής» πλατφόρμα που επιτρέπει στους πελάτες να είναι εικονικά μέλη της ModCloth.com «ομάδας αγοράς και να ψηφίσουν στοιχεία από ανερχόμενους σχεδιαστές για την παραγωγή. « Διαλέξτε αυτό »και« Παράκαμψη Είναι οι επιλογές.

9. Fitiquette

9

Έρχεται σε σας από τη Silicon Valley, της Καλιφόρνια, το Fitiquette.com είναι μία online μπουτίκ μόδας που τροφοδοτείται από μια εικονική τοποθέτηση δωματίου.

Τα μέλη μπορούν να δουν μια 3D αναπαράσταση του μοντέλου τους και να δοκιμάσουν τα ρούχα , σε 360 μοίρες.

10. Shoptiques

10

Το Shoptiques.com είναι ένα καινοτόμο online κατάστημα που επιτρέπει στους πελάτες να ψωνίζουν σε πάνω από 200 μπουτίκ

Το Shoptiques.com οργανώνει και μπουτίκ ανά γειτονιά, επιτρέποντας στους καταναλωτές να «ψωνίσουν,τοπικά».

 

.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By