Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τελευταία ημέρα σήμερα για τις μετεγγραφές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Έως σήμερα έχουν προθεσμία να υποβάλουν αίτηση για μετεγγραφές σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας οι δικαιούχοι, σύμφωνα με το υπ. Παιδείας

FOSPHOTOS
FOSPHOTOS
Έως σήμερα έχουν προθεσμία να υποβάλουν αίτηση για μετεγγραφές σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας οι δικαιούχοι, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, κατόπιν αιτημάτων υποψηφίων, οι οποίοι δεν υπέβαλαν αίτηση μεταφοράς θέσης εντός της αρχικώς ορισθείσας προθεσμίας. Έτσι δίνεται η δυνατότητα υποβολής αίτησης στο Πληροφοριακό Σύστημα Μεταφοράς Θέσεων μέσω της ιστοσελίδας http://solon.it.minedu.gov.gr . 

Η Διαδικασία υποβολής της αίτησης μεταφοράς έχει ως εξής:  Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά. Για την ηλεκτρονική αίτηση, ο υποψήφιος που επιθυμεί τη μεταφορά της θέσης εισαγωγής του, προσέρχεται σε οποιαδήποτε Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, επιδεικνύοντας το Δελτίο Αστυνομικής του Ταυτότητας/Διαβατήριο (ταυτοποίηση), προκειμένου να δημιουργήσει Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας. Με τον Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας και τον 8-ψηφίο Κωδικό Πανελληνίων Εξετάσεων υποβάλλεται η αίτηση ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Υ.ΠΑΙ.Θ. http://solon.it.minedu.gov.gr.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By