Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Επιβεβαίωση του thepaper για νέα δήλωση Τζάκρη

Σε μερική αναδίπλωση η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μετά τις αντιδράσεις

vouliΣε μερική αναδίπλωση προέβη η Θ. Τζάκρη για το «παρούσα» που δήλωσε στην ονομαστική ψηφοφορία που έγινε στη Βουλή για την τροπολογία που αφορά στον συμψηφισμό των οφειλών ανάμεσα στην ΕΥΔΑΠ και το δημόσιο, προκαλώντας εκνευρισμό και οργή στα επιτελεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Η διαφοροποίηση της από την θέση της κυβέρνησης σε συνδυασμό με την γραπτή της δήλωση λίγα λεπτά μετά την ψηφοφορία, με την οποία ασκούσε δριμύτατη επίθεση στον πρωθυπουργό, ήταν η σταγόνα στο ποτήρι που ξεχείλισε, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει επιλέξει να στέκεται απέναντι σε βασικές επιλογές της κυβέρνησης.

Επιβεβαιώνοντας πλήρως το «the paper» που έκανε λόγο για διορθωτική δήλωση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, η Θ. Τζάκρη υποχρεώθηκε να ανασκευάσει, δίχως όμως επί της ουσίας να αλλάζει κάτι. «Διαφωνώ με τους όρους που πραγματοποιείται η συγκεκριμένη αποκρατικοποίηση και γι’ αυτό το λόγο ψήφισα «παρούσα», αναφέρει στη νέα της δήλωση, ενώ την ίδια ώρα συνάδελφοί της βουλευτές την καλούν να φρεσκάρει την ασθενή της μνήμη, καθώς εντάσσεται στο ψηφισμένο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων για την διετία 2009-2010.

Η Θ. Τζάκρη στην αρχική της δήλωση υποστήριζε ότι η επιλογή της να δηλώσει «παρούσα» ήταν «η αυτονόητη απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων που έχουν υποχρέωση να αποτρέψουν το ξεπούλημα της χώρας στο οποίο έχει επιδοθεί ο κ. Σαμαράς, βαφτίζοντάς το success story». Πρόσθετε δε, πως σε ότι την αφορά, ο μόνος γνώμονας των αποφάσεών της είναι το μακροπρόθεσμο συμφέρον του ελληνικού λαού. «Η ψήφος μου είναι ακόμη ένα σαφές μήνυμα προς την Τρόικα ότι δεν ξεπουλάμε, δεν χαρίζουμε την περιουσία του ελληνικού λαού και τις φοβερές «αναπτυξιακές» ιδέες τους να τις εφαρμόσουν πρώτα στις δικές τους χώρες», σημείωνε στην δήλωσή της η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By